Zirkon taşı nasıl anlaşılır?

İçindekiler:

  1. Zirkon taşı nasıl anlaşılır?
  2. Zirkon taşı siyah olur mu?
  3. Zirkon taş nerelerde kullanılır?
  4. Swarovski doğal taş mı?
  5. Gerçek Swarovski taşı nasıl anlaşılır?
  6. Swarovski taş pırlanta mı?

Zirkon taşı nasıl anlaşılır?

Isıya da dayanıklı olan bu doğal taşın ciltle teması faydalıdır. Şeffaf, sarı, kahverengi, kırmızı, yeşil ve mavi renkleri bulunan zirkon taşı; pırlantaya da benzetilir. Fakat pırlantaya göre daha yumuşak bir yapısı vardır. Parlak yapısıyla dikkatleri çeker.

Zirkon taşı siyah olur mu?

Zirkon taşı renklerine bakacak olursak bu taş doğada mor, turuncu, koyu kırmızı, yeşil, kahverengi ve şeffaf yani renksiz olarak pek çok renkte bulunan bir taştır. ... Renksiz zirkon bu taşların en değerlisidir.

Zirkon taş nerelerde kullanılır?

Pırlantaya benzerliği ile bilinen zirkon taşı, ısıya dayanıklı ve oldukça parlak bir taştır. Zirkon taşı genellikle, şeffaf, sarı, kahverengi, kırmızı, yeşil ve mavi renklerde çıkarılır. Zirkon taşı genellikle, kolye, küpe ve bileklik gibi takı yapımında kullanılır.

Swarovski doğal taş mı?

Swarovski, kaya kristali, cam veya akrilikten yapılan suni elmas da denilen kristal taştır. ... Pırlantanın yerini tutmasa da takılarda ayrı bir güzellik yaratan Swarovski insan eli ile üretilen kristal bir taş iken pırlanta doğal bir taştır ve doğal bir ışıltıyı yansıtır.

Gerçek Swarovski taşı nasıl anlaşılır?

İpeksi bir yüzeye sahip oluşu ve kıvrımlı kesimleri Swarovski taşın en büyük iki özelliğidir. Bunun yanı sıra Swarovski taşa mercekle bakıldığında da taşın kemik yapısından orijinal olup olmadığını anlayabilirsiniz. Eğer taşın yüzeyinden çizikler ya da aşınmalar oluşmuşsa taş orijinal değildir.

Swarovski taş pırlanta mı?

Swarovski, kaya kristali, cam veya akrilikten yapılan suni elmas da denilen kristal taştır. Çok büyük bir emek ile elde edilen Swarovski kristali elmas kadar sert, pürüzsüz ve parlak bir kristaldir. ... Fiyat olarak pırlanta daha pahalı iken Swarovski çok ucuz olmasa da pırlantaya göre daha hesaplı bir taştır.