Tantra felsefesi nedir?

İçindekiler:

  1. Tantra felsefesi nedir?
  2. Tantra Yogası nedir?
  3. Tantra tekniği nedir?
  4. Tantracılık nedir?
  5. Tantra nedir nasıl yapılır?
  6. Spiritüel Cinsellik nedir?
  7. Tantrik aşk nedir?
  8. Seks için hangi kasları geliştirmek lazım?
  9. Ten uyumu geçer mi?
  10. Kundalini enerjisi ne işe yarar?

Tantra felsefesi nedir?

Tantra felsefesi Tanrı'ya kavuşmayı hedefler Evren ve evrenin içindeki herşeye nüfus etmiş olan gizli enerji insanlar tarafından taklit edilir. Tantra ayinler ve semboller yoluyla 'gizli enerji'yi keşfetmeye çalışır. Aslında amacı Tasavvuf felsefesinde olduğu gibi tanrı ile bütünleşmedir.

Tantra Yogası nedir?

Tantrik yoga yoğun enerjileri serbest bırakmak için yapılan bir yoga türüdür. Bu yogayı yaparak vücudunuz içerisinde dolaşan enerjileri kontrollü bir şekilde serbest bırakabilirsiniz. ... Tantrik yoga birinci ve ikinci çakralarınızın açılmasına yardımcı olur. İlk çakra omurganın hemen dibinde bulunur.

Tantra tekniği nedir?

Tantra tekniğinin de temelinde kişinin bedenindeki duyumlara odaklanması yer alır. Tanra tekniği, bir hazırlık dönemini zorunlu kılan ayrıntılı bir tekniktir. Erkeğin boşalmasını kontrol edebilmesi için, zihni ve bedeni üzerinde belirli bir egemenlik kurması gerekir.

Tantracılık nedir?

Taocu ve Budist felsefelere dayanan Tantracı seks, çok çeşitli pozisyonlar içeriyor. Fakat bunların hepsi, cinsel ilişkiyi uzatmayı ve derin bir manevi bağ kurmayı amaçlıyor. Temel hedef ise orgazmı tüm vücuda yaymak! Tantra'nın kökeni Taocu ve Budist felsefelere dayanıyor.

Tantra nedir nasıl yapılır?

Tantra tekniğini öğrenen bir erkek boşalma duygusunun içine ilk düştüğü an olan plato noktasına (8 noktası) yaklaşınca karnını içeri çekerek aşk kaslarını kasar ve böylelikle boşalmayı geriletir. Yani erkek karnını içeri çekerek kasarken penisi, baş bölümü vajinada kalacak kadar dışarı çeker.

Spiritüel Cinsellik nedir?

Spiritüel cinsellik partnerimizle fiziksel boyutun ötesinde bağlantı kurabilmektir. Cinsellik tek tanrılı dinlerde katı kurallara bağlı olsa da, hatta Katolik rahip/ rahibe örneklerinde olduğu gibi dinsellik cinselliği tümüyle dışlasa da spiritüellikten ayrı değildir. Cinsellik ve spiritüellik bir ve bütündür.

Tantrik aşk nedir?

Tantrik seks nedir? Tantrik seks eski doğu kültüründen kalma spirütüel bir uygulama ve kişinin bilincini genişletip, erkek ile dişinin kutupsal enerjisini bağlamayı amaçlıyor. Böyle bir deneyim sonucunda varlığından dahi haberdar olmadığınız cinsel enerjiniz yeni bir seviyeye çıkabiliyor.

Seks için hangi kasları geliştirmek lazım?

Ön kol, trapez, omuz ve baldır kaslarınız çalışır ve üstelik kadınların da sevdiği pozisyonlardan. Bu avantajı iyi kullanın. Jokey pozisyonunda yalnızca alt sırt ve boyun kaslarınız belirgin derecede çalışır ama bir miktar da yorucu olur.

Ten uyumu geçer mi?

TEN UYUMU BİTER ? Aşk gibi ten uyumu da zamanla kaybolabiliyor. İlk heyecanlarını kaybeden çiftler, monotonlaşan ilişkilerinin sonucunda, tekrar aynı duyguları yaşamak için alternatif ilişkilere yönelebiliyorlar.

Kundalini enerjisi ne işe yarar?

Kundalini omuriliğimizin en altında üçgen sakrum kemiğinde yer alan rahatlatıcı , annesel, saf yaşamsal enerjidir. Başka bir deyişle içimizdeki saf arzunun gücüdür. Kundalini sizi dengeye getirir, pozitif içsel kalitelerinizin gelişmesine yardımcı olur der Shri Mataji.