Pegasus bilet degisikligi nasil yapilir?

İçindekiler:

  1. Pegasus bilet degisikligi nasil yapilir?
  2. Pegasus bilet değiştirme ücreti ne kadar?
  3. Pegasus Flex nasıl alınır?
  4. Pegasus cezasız değişiklik hakkı nedir?
  5. Pegasus cezasız iade nedir?
  6. Bilet iptal edince para geri gelir mi?
  7. Pegasus cezasız iade ne demek?

Pegasus bilet degisikligi nasil yapilir?

Biletini flypgs.com veya mobil kanallardan satın alan misafirlerimiz, flypgs.com'da Bilet İşlemleri'nin altında yer alan "İletişim bilgilerini değiştir" seçeneğinden değişiklik yapabilir veya 12 12 numaralı çağrı merkezimizi arayarak değişiklik işlemini gerçekleştirebilir.

Pegasus bilet değiştirme ücreti ne kadar?

Pegasus hava yolu şirketinden promosyon sınıflı bir bilet aldıysanız uçuşunuza 2 saat ve 2 saatten fazla bir süre kaldığında bilet değişikliğinde 55 TL işlem ücreti uygulanmaktadır. 2 saatten az bir süre kaldığı durumda biletinizde herhangi bir değişiklik gerçekleşmeyecektir.

Pegasus Flex nasıl alınır?

Nereden alabilirim? Web sitemiz, acentelerimiz ve çağrı merkezimiz üzerinden biletini satın alırken Pegasus Flex'i de ekleyebilirsin. Pegasus Flex'in kişi başı tek yön bilet için ücreti iç hatlarda 12,99 TL, dış hatlarda ise 9,99 Euro'dan başlayan fiyatlarla sunulmaktadır.

Pegasus cezasız değişiklik hakkı nedir?

Flex satın alınan uçuşta değişiklik yaparken, Flex'in kullanabilmek ve ceza ücreti ödememek için değişikliği en az 2 saat önceden yapmalısın. Değişiklik yapacağın uçuş ile eski uçuşun arasında fark var ise bu fark tahsil edilir. Pegasus Flex'i; Süper Eko, Eko veya Avantaj Paket tercihlerinde satın alabilirsin.

Pegasus cezasız iade nedir?

Şimdi seyahatleriniz daha da esnek! Tüm yurt içi ve yurt dışı biletlerde cezasız değişiklik hakkından faydalanabilirsiniz. Seyahat planınız değişirse ceza ödemeden, yalnızca iki bilet arasındaki toplam ücret farkını ödeyerek biletinizi değiştirebilir ya da cezasız açığa alabilirsiniz.

Bilet iptal edince para geri gelir mi?

Biletinizin iadesi tarafımızdan talep edildiği tarihten itibaren, havayolu ile bağlantıya geçilecek olup, gelecek olan iade tutarı, ödeme yaptığınız kredi veya bankamatik kartına (yapılan işleme göre taksit veya tek çekim olarak) iade edilecektir.

Pegasus cezasız iade ne demek?

Pegasus'un ucuz uçak bileti kampanyasını yakalamışken bunu da kaçırmak istemiyorsun tabii. Bu yüzden arkadaşına sormadan ona da bilet aldın. İçin rahat, arkadaşın tatile gidemeyeceğini söylese bile 24 saat içerisinde bileti kesintisiz iptal ederek paranın tamamını iade alabilirsin.