Kadıköy Pendik arası kaç dakika?

İçindekiler:

  1. Kadıköy Pendik arası kaç dakika?
  2. Pendik Söğütlüçeşme trenle kaç dakika?
  3. Kadıköy Tavşantepe kaç dakika?
  4. Pendik Kadıköy minibüs kaç dakika?
  5. Pendik Üsküdar nasıl gidilir?
  6. Gebze Söğütlüçeşme Marmaray ile kaç dakika?
  7. M4 kaç dk?
  8. M4 metro kaç dk?
  9. C 50 Hangi minibüs?
  10. Tuzla Pendik minibüsleri kaça kadar çalışıyor?
  11. Pendik Ido hangi Otobüs gider?
  12. Üsküdardan Pendik hangi otobüs gider?

Kadıköy Pendik arası kaç dakika?

Trafik yoğunluğu nedeniyle zaman zaman saatleri bulan Pendik-Kadıköy arası 38 dakika oldu. İstanbul metrosunun yeni istasyonları dün sabah saat 06.00'da hizmete girdi. Kartal- Tavşantepe hattı Yakacık (Adnan Kahveci), Pendik ve Kaynarca (Tavşantepe) olmak üzere 3 istasyondan oluşuyor.

Pendik Söğütlüçeşme trenle kaç dakika?

Pendik - Söğütlüçeşme arası trenle kaç saat? En hızlı tren yolculuğu 29 dakika sürmektedir.

Kadıköy Tavşantepe kaç dakika?

Kartal- Tavşantepe hattı Yakacık (Adnan Kahveci), Pendik ve Kaynarca (Tavşantepe) olmak üzere 3 istasyondan oluşuyor. Hattın hizmete girmesiyle Kadıköy- Tavşantepe arasındaki hat uzunluğu 26.2 kilometreye, istasyon sayısı 19'a ulaştı. Kadıköy-Tavşantepe arasında yolculuk süresi 38.5 dakika olacak.

Pendik Kadıköy minibüs kaç dakika?

Yön: Kadıköy Duraklar: 73 Yolculuk Süresi: 70 dk Hat Özeti: Pendik Son Durak, Pendik Yht İstasyonu, Sancak Köprüsü, Pendik Devlet Hast., Palmiye, Pendik Lisesi, Veteriner Araştirma, Yunus, Hava Evleri, Kültür Merkezi, Egemenlik Bulvarı, Kartal Meydan, Meydan Sokak, Kartal Çarşı, Belediye Caddesi, Üsküdar Caddesi, ...

Pendik Üsküdar nasıl gidilir?

Kartal, Pendik, Maltepe ve Bostancı civarında Kartal – Kadıköy metro hattına yakın olanlar için Üsküdar'a gitmek için en hızlı toplu taşıma yöntemi metro ile seyahat etmektir. Kadıköy – Kartal metrosu sabah 06:00'dan gece 24:00'a kadar 5 ile 10 dakika aralığındaki sıklıkla seferlerini gerçekleştirmektedir.

Gebze Söğütlüçeşme Marmaray ile kaç dakika?

Gebze Marmaray hattında her 15 dakikada bir tren seferleri yapılmaktadır. Söğütlüçeşme - Zeytinburnu arasında her 8 dakikada bir tren seferi yapılmaktadır. MARMARAY KAÇ DAKİKADA GİDİYOR? Gebze'den Halkalı'ya seyahat süresi 185 dakikadan 115 dakikaya inmiştir.

M4 kaç dk?

M4 (İstanbul metrosu)
M4 (Kadıköy - Tavşantepe) Metro Hattı
TerminalKadıköy Tavşantepe (Günümüzde) Sabiha Gökçen Havalimanı (3. Etap) İçmeler/Tuzla Belediyesi (4. Etap)
İstasyonlarM4ᴀ: 23 M4ʙ: 25
Sefer sıklığı4 dakika
Yolculuk süresi38,5 dakika
17 satır daha

M4 metro kaç dk?

Yön: Kadıköy →Tavşantepe Duraklar: 19 Yolculuk Süresi: 39 dk Hat Özeti: Kadıköy, Ayrılık Çeşmesi, Acıbadem, Ünalan, Göztepe, Yenisahra, Kozyatağı, Bostancı, Küçükyalı, Maltepe, Huzurevi, Gülsuyu, Esenkent, Hastane - Adliye, Soğanlık, Kartal, Yakacık, Pendik, Tavşantepe M4 metro hattı (Kadıköy - Tavşantepe) arası 2 ...

C 50 Hangi minibüs?

C50 hat numaralı Kadıköy – Pendik minibüs yolu hakkında önemli bilgiler burada yer almaktadır. Kadıköy – Pendik minibüsleri ile birçok önemli noktaya kısa sürede erişebilirsiniz. Bu minibüs hattı ile ulaşılabilecek en önemli mekanlar, Kartal Meydanı, Kadıköy, Kartal ve Pendik olarak öne çıkıyor.

Tuzla Pendik minibüsleri kaça kadar çalışıyor?

Hafta içi günlerde çalışma saatleri: (1) Pendik: 06:00 - 22:30 (2) Tuzla: 06:00 - 22:30 Size en yakın MİNİBÜS: C-72 minibüs / dolmuş durağınıbulmak ve sonraki MİNİBÜS: C-72 minibüs / dolmuş varış saatini öğrenmek için Moovit Uygulamasını kullanın.

Pendik Ido hangi Otobüs gider?

Bu Otobüs hatları İDO Pendik İETT Durağı yakınından geçiyor: 132V, E-9, KM13, KM24, KM26, KM27, KM37.

Üsküdardan Pendik hangi otobüs gider?

Bu Otobüs hatları pendik-üsküdar 16A yakınından geçiyor: 132A, 133A, 133T, 16D.