Kunduz ücretli mi?

İçindekiler:

  1. Kunduz ücretli mi?
  2. Kunduz ücret nasıl ödenir?
  3. Kunduz nasil bir uygulama?
  4. Kunduz nasıl bir hayvandır?
  5. Su samuru ve kunduz aynı mı?
  6. Kunduzda neler var?
  7. Kunduz özellikleri nelerdir?
  8. Kunduz Isirir mi?
  9. Kunduz eğitmen nasıl kullanılır?
  10. Kunduz uygulaması kaçıncı sınıflar için?
  11. Kunduz hangi sınıflar?
  12. Kunduz ne yapar?
  13. Kunduz soruları kaç dakikada çözüyor?

Kunduz ücretli mi?

Kunduz ücretli mi? Siz öğrencilerin sorularının kaliteli ve hızlı çözülmesi için 10.000'den fazla eğitmenimiz çalışıyor, eğitmenlerimizin emeğinin karşılığını verebilmek adına farklı ücretlerde paketlerimiz bulunuyor. Sen bir paket almadığın sürece senden herhangi bir ücret çekilmez, bu konuda için rahat olsun.

Kunduz ücret nasıl ödenir?

Kunduz'da eğitmen ödemeleri aylık olarak yapılır. Her takvim ayı kendi içinde değerlendirilir. Takvim ayı boyunca biriken kazancınız ve varsa önceki aylardan devreden kazançlarınızın toplamı, 500 ₺ ve üzerinde ise ödemeniz bir sonraki ayın 5. günü saat 17.00'a kadar banka hesabınıza aktarılır.

Kunduz nasil bir uygulama?

Kunduz, öğrencilerin çözemedikleri, zorlandıkları veya farklı bir çözüm yöntemi aradıkları soruları sordukları ve bu soruların eğitmenler tarafından gerçek zamanlı olarak çözüldüğü mobil bir uygulamadır. ... Kunduz, eğitimde fırsat eşitliği sağlamaya çalışırken hem eğitmenler hem de öğrenciler için sosyal fayda yaratır.

Kunduz nasıl bir hayvandır?

Kunduz, kunduzgiller (Castoridae) familyasından Castor cinsini oluşturan ağaçları kemirerek beslenen, su kıyılarında yaşayan kemiricilerin ortak adıdır. Yaşayan iki türü vardır: Eski Dünya kunduzu (C. fiber) ile Yeni Dünya kunduzu (C. canadensis). Yaptıkları yuvalar çok soğuk havalarda bile içerisini sıcak tutar.

Su samuru ve kunduz aynı mı?

Kunduz Rodentia takımının bir üyesidir. Bu, bazı fiziksel farklılıklara dayanmaktadır, ancak yaşam tarzlarındaki ana farkı da vurgulamaktadır. Su samuru bir etobur iken, baraj inşa eden kunduz bir kemirgen ve vejetaryen yaşam tarzını tercih ediyor. Su samuru gelincinin akrabasıdır.

Kunduzda neler var?

Kunduz'da hangi alanlarda soru çözümü yapılır?
  • Lise Matematik.
  • Ortaokul Matematik.
  • Geometri.
  • Fizik.
  • Kimya.
  • Biyoloji.
  • Ortaokul Fen Bilgisi.
  • Lise Türkçe.
Daha fazla öğe...

Kunduz özellikleri nelerdir?

Özellikleri: Kamburumsu vücutlu, geniş yassı kuyruklu. Su içinde kulübe ve bentler yapar. Ağaçları kemirerek devirir. Ağaç kabuklarını yer, soyulmuş dalları çamurla sıvayarak bent ve yuva yapar.

Kunduz Isirir mi?

Ama insanlara karşı pek zararı olmadığını düşündüğümüz kunduz, fotoğrafçıyı kalçasına yakın bir yerden ısırır ve ısırık oldukça derin olunca ana damarlardan birine denk gelir ve fotoğrafçı medikal müdahale yapılana kadar hayatını kaybeder. Siz siz olun hayvanlara karşı dikkatli olun.

Kunduz eğitmen nasıl kullanılır?

Bu ağa katılmak ve soru çözümü yaparak öğrencilerin sınava hazırlık sürecine katkıda bulunmak ise çok kolay. Kunduz eğitmen başvurunuzu, Kunduz eğitmen uygulamasını indirerek uygulama üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Kunduz eğitmen uygulamasını Google Play ve App Store aracılığıyla indirmeniz mümkün.

Kunduz uygulaması kaçıncı sınıflar için?

olmak üzere 18 farklı alanda soru çözümü yapılabilir. Sorular ilköğretim, orta öğretim ve lise düzeyindeki MEB müfredatlarını kapsar. Sorular eğitmenlere sınıf ayrımı gözetmeden atanır.

Kunduz hangi sınıflar?

Kunduz
Âlem:Animalia
Sınıf:Mammalia
Takım:Rodentia
Familya:Castoridae
Cins:Castor Linnaeus, 1758
1 satır daha

Kunduz ne yapar?

Kunduzlar harika su mimarlarıdır. Dünyanın en güzel yuva yapım ustalarıdır. Kubbemsi yuvalarını göl ve nehirlerde yaparlar. Evlerini yapmadan önce nehirlerin önüne barajlar kurarak sun'i göller meydana getirirler.

Kunduz soruları kaç dakikada çözüyor?

Kunduz'da size gelen her soru için 20 dakika çözüm süreniz bulunmaktadır. 20 dakika içerisinde yanıtı gönderilmeyen sorular başka bir eğitmene atanmak üzere soru havuzuna geri gönderilir. Zaman aşımına uğrayan her soru için kazancınızdan 0.20 kuruş eksiltilir.