Neslihan Can Tay kimdir?

İçindekiler:

  1. Neslihan Can Tay kimdir?
  2. Neslican Tay kimdir neden öldü?
  3. Neslican Tay kim canlandıracak?
  4. Neslican Tay nasıl öldü?
  5. Neslican Tay kimdir ne zaman öldü?

Neslihan Can Tay kimdir?

Neslican Tay, 1998 yılında Bursa'da doğdu. Rizeli bir anne ve Manisalı bir babanın kızı olan Neslican Tay ilköğretim ve lise eğitimini Rize'de tamamladı. ... Kanserle mücadele ederken bir yandan da eğitimine devam etmek isteyen Neslican Tay, Bahçeşehir Üniversitesi'nde psikoloji eğitimi görüyordu.

Neslican Tay kimdir neden öldü?

Temmuz 2017'de bacağındaki tümörden dolayı bacağı kesildi. Ben Bir Bacaktan İbaret Değilim sloganıyla yaptığı TED konuşmasından sonra tanınırlığı arttı. YouTube kanalı 800.000'den fazla takipçiye ulaştı. 'da malign mezenşimal tümör sebebiyle hayatını kaybetti.

Neslican Tay kim canlandıracak?

Filmde Neslican Taycanlandıran Naz Çağla Irmak, rolü için saçlarını kazıttı. Film, Neslican'ın kanser teşhisi ile başlayan zorlu tedavi sürecini, süreç boyunca ailesinden, çevresinden ve sosyal medya üzerinden kendisine gelen güçlü desteği, hayalleriyle sıkı sıkıya bağlandığı ilham dolu yaşamını konu alacak.

Neslican Tay nasıl öldü?

Neslican Tay/Ölüm tarihi

Neslican Tay kimdir ne zaman öldü?

Neslican Tay (, Bursa - , İstanbul) Türk kanser aktivisti. Üç kez kanseri yenen Tay, sosyal medya üzerinde yaptığı yaşama azmi temalı paylaşımlarla tanınıyordu. Bu paylaşımlar pek çok kişiye ilham olmuştur.