Miss Turkey 2014 Güzelleri kimler?

İçindekiler:

  1. Miss Turkey 2014 Güzelleri kimler?
  2. Aybüke Pusat güzellik yarışmasında kaçıncı oldu?
  3. 2014 Türkiye 2 güzeli kim?
  4. Türkiye ikinci güzeli kim?
  5. Dilan Çiçek Miss Turkey kaçıncı oldu?
  6. Dilan Çiçek Ne güzeli?

Miss Turkey 2014 Güzelleri kimler?

Miss Turkey 2014 güzelleri Amine Gülşe, Dilan Çiçek Deniz, Aybüke Pusat ve Gizem Koçak ile büyük finalin hemen ertesinde bir araya geldik.

Aybüke Pusat güzellik yarışmasında kaçıncı oldu?

Şu sıralar 'Söz' dizisinde Bahar karakterine hayat veren güzel oyuncu Aybüke Pusat, 2014 yılında Kenan Işık'ın sunduğu 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasına katılmış.Miss Turkey 2014 üçüncü güzeli Aybüke Pusat'ın, aynı yıl Kenan Işık'ın sunduğu "Kim Milyoner Olmak İster" yarışmasına katıldığı ortaya çıktı.

2014 Türkiye 2 güzeli kim?

Türkiye'nin en güzel kızı belli oldu. Elidor Miss Turkey 2014'te tacın sahibi 4 numarayla yarışan Amine Gülşe oldu. Sunuculuğunu kadir doğulu ve Yasemin Allen'in yaptığı gecede; ikinciliği Dilan çiçek Deniz alırken, Aybüke Pusat 3'üncü oldu. 6 numaralı Gizem Koçak ise ismini 4'üncülüğe yazdırdı.

Türkiye ikinci güzeli kim?

Miss Turkey 2021 yarışmasında 20 finalist birincilik için podyuma çıktı. Yarışmada Dilara Korkmaz Türkiye'nin en güzel kızı seçildi. Cemrenaz Turhan ise Miss Turkey 2021 yarışmasında ikinci seçildi.

Dilan Çiçek Miss Turkey kaçıncı oldu?

Modellik de yapan Dilan Çiçek Deniz, 2014 yılında Elidor Miss Turkey güzellik yarışmasına katılmış ve ikinci olmuştur.

Dilan Çiçek Ne güzeli?

Modellik de yapan Dilan Çiçek Deniz, 2014 yılında Elidor Miss Turkey güzellik yarışmasına katılmış ve ikinci olmuştur. 2015 yılında Miami'de düzenlenen Kâinat Güzellik Yarışması'nda Türkiye'yi temsil etti.