Şehir dısına cıkmak yasak mı?

İçindekiler:

  1. Şehir dısına cıkmak yasak mı?
  2. Özel araçla şehirler arası seyahat serbest mi?
  3. Şehir dışına çıkmak için izin gerekli mi?
  4. Hafta sonu şehir dışına çıkma yasağı var mı?
  5. Uçakla şehirler arası seyahat yasak mı?
  6. Pazar günü şehirler arası yasak var mı?
  7. Hafta sonu şehirler arası otobüsler çalışacak mı?
  8. Hafta içi özel araçla şehirler arası seyahat yasağı var mı?
  9. 05 19 arası seyahat yasağı var mı?
  10. Yeni seyahat yasağı var mı?

Şehir dısına cıkmak yasak mı?

Hafta İçi ve Hafta Sonu Şehirler Arası Seyahat Yasağı Var ? İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan güncel genelgeyle birlikte hafta içi ve cumartesi günü akşam 22:00 ile sabah 05:00 arasında sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacaktır. sokağa çıkma yasağı pazar gününün tamamını kapsayacaktır.

Özel araçla şehirler arası seyahat serbest mi?

özel veya resmi araçlarla yapacakları şehirler arası seyahatlerine, kurum kimlik kartı ve görevlendirme belgesini ibraz etmeleri kaydıyla izin verilecektir. ... Seyahat İzin Belgesi verilen kişiler, seyahat süreleri boyunca sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olacaktır.

Şehir dışına çıkmak için izin gerekli mi?

Sokağa çıkma yasağının olduğu gün ve saatlerinde özel araçla şehirlerarası seyahate çıkmak için Seyahat İzin Belgesi almak gerekiyor. 17 günlük tam kapanma sonrasında 1 Haziran'a kadar yeni kademeli normalleşme kararları alındı.

Hafta sonu şehir dışına çıkma yasağı var mı?

Sokağa çıkma yasağının uygulanmadığı süre içerisinde şehirler arası seyahate ilişkin herhangi bir yasak bulunmuyor. Vatandaşlar Cumartesi günü akşam saat 22:00'e kadar özel araçları ile şehirler arası seyahat gerçekleştirebilir. Haftanın 6 günü serbest olan seyahat pazar günü özel araçlarla yapılamayacak.

Uçakla şehirler arası seyahat yasak mı?

- Sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan süre ve günlerde vatandaşlarımızın uçak, tren, otobüs gibi toplu taşıma vasıtalarıyla yapacakları şehirlerarası seyahatler için ayrıca seyahat izni alması istenmeyecek, şehirlerarası seyahat edeceğini bilet, rezervasyon kodu vb. ile ibraz etmesi yeterli olacaktır.

Pazar günü şehirler arası yasak var mı?

Sokağa çıkma yasağının uygulanmadığı süre içerisinde şehirler arası seyahate ilişkin herhangi bir yasak bulunmuyor. ... Haftanın 6 günü serbest olan seyahat pazar günü özel araçlarla yapılamayacak.

Hafta sonu şehirler arası otobüsler çalışacak mı?

Sokağa çıkma yasağının uygulanmadığı süre içerisinde şehirler arası seyahate ilişkin herhangi bir yasak bulunmuyor. Vatandaşlar Cumartesi günü akşam saat 22:00'e kadar özel araçları ile şehirler arası seyahat gerçekleştirebilir.

Hafta içi özel araçla şehirler arası seyahat yasağı var mı?

Sokağa çıkma yasağının uygulanmadığı süre içerisinde şehirler arası seyahate ilişkin herhangi bir yasak bulunmuyor. Vatandaşlar Cumartesi günü akşam saat 22:00'e kadar özel araçları ile şehirler arası seyahat gerçekleştirebilir. Haftanın 6 günü serbest olan seyahat pazar günü özel araçlarla yapılamayacak.

05 19 arası seyahat yasağı var mı?

19 Mayıs'ta tam kapanma olmayacak. Kademeli normalleşme döneminde; sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan süre ve günlerde (hafta içi ve hafta sonunda) şehirler arası seyahat kısıtlaması uygulanacaktır.

Yeni seyahat yasağı var mı?

1 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 05.00'ten itibaren ise hafta içi hafta sonu ayrımı olmaksızın sokağa çıkma ile buna bağlı olarak uygulanan şehirlerarası seyahat kısıtlamaları sona erecek ve belirtilen tarihten itibaren sokağa çıkma ve şehirlerarası seyahat kısıtlaması uygulanmayacaktır.