Reddington aslında kim?

İçindekiler:

  1. Reddington aslında kim?
  2. Blacklist nasıl bir dizi?
  3. Blacklist neyi anlatıyor?
  4. The Blacklist kac bolum?
  5. Blacklist Keen öldü mü?
  6. Blacklist final yaptı mı?
  7. Blacklist hangi ülke?
  8. Blacklist ne zaman çıktı?
  9. Blacklist 4 sezon Türkçe dublaj var mı?
  10. Blacklist Liz gerçekten hamile mi?
  11. Blacklist 4 sezon türkçe dublaj var mı?
  12. Blacklist 9 sezon olacak mı?
  13. Raymond Reddington Liz in babası mı?
  14. Blacklist 8 sezon ne zaman Netflix e gelecek?
  15. Blacklist Raymond babası mı?
  16. Blacklist kemikler kimin?
  17. Blacklist türkçe dublaj var mı?

Reddington aslında kim?

Gerçek Reddington, Liz Keen'in dört yaşındayken yanlışlıkla vurup öldürdüğü bir adam. Bu arada James Spader'ın oynadığı ve Reddington olduğunu iddia eden adam aslında Ilya Koslov adında bir adam olabilir. Ilya Koslov, Keen'in eski bir KGB ajanı olan annesi Katarina Rostova'nın çocukluk arkadaşı ve sevgilisiydi.

Blacklist nasıl bir dizi?

The Blacklist'in Muhteşem Bir Dizi Olduğunu İspatlayan 7 Şey
  • Sürükleyici ana hikaye. ...
  • Tam dozajında gizem örgüsü ...
  • Hiçbir zaman tam olarak gitmeyen bir tehdit hissiyatı ...
  • Etkileyici "süper" kötüler. ...
  • Sağlam yan kadro. ...
  • James Spader.
Hicri

Blacklist neyi anlatıyor?

Raymond Reddington, dünyanın en çok arananlar listesinin en üstünde yer alan bir suçludur. Yıllardır aranan Raymond hiç beklenmeyen bir anda kendi isteği ile FBI'a teslim olur. ... Kendi özgürlüğü karşısında hazırlamış olduğu suçlular listesini FBI'a verecek ve listede yer alan kişileri yakalatacaktır.

The Blacklist kac bolum?

174 The Blacklist/Bölüm sayısı

Blacklist Keen öldü mü?

İzleyiciler artık bunun bir komplo cihazı olduğunu biliyor. 3. Sezon, Ajan Liz Keen (Boone) doğum sırasında öldürüldü. Reddington'ın (Spader) herkesin güvenliği için işletilen ve açıklanmayan bir tesiste öldü.

Blacklist final yaptı mı?

Boone'un çıkış haberi, “The Blacklist”in sekizinci sezon finalinden önce geldi. Bu sezonda yayınlanmayan iki bölüm kaldı. Bir sonraki bölüm 16 Haziran gecesi yayınlanacak ve ardından 23 Haziran'da final yapılması planlanıyor.

Blacklist hangi ülke?

The Blacklist galası 'te yapılmış olan bir Amerikan suç dizisidir. Dizi eski harbiyeli günümüzün yüksek profilli suçlusu Raymond "Red"Reddington'un kendini gönüllü olarak FBI'ya teslim etmesini anlatır.

Blacklist ne zaman çıktı?

The Blacklist/İlk bölüm yayın tarihi

Blacklist 4 sezon Türkçe dublaj var mı?

Blacklist 4. Sezon ve sonra için Türkçe dublaj ses seçeneği yok.

Blacklist Liz gerçekten hamile mi?

Evet - Boone gerçek hayatta hamileydi. O ve nişanlısı Dan Estabrook, Nisan 2016'da bir kız çocuğu olan Caroline Boone Estabrook'u karşıladı. Boone, 'Bir insan yaptığımızda kesinlikle uzun süredir içindeydik,' dedi. E!

Blacklist 4 sezon türkçe dublaj var mı?

Blacklist 4. Sezon ve sonra için Türkçe dublaj ses seçeneği yok.

Blacklist 9 sezon olacak mı?

Oyuncunun ayrılmasından sonra, orijinal kadrodan sadece üç isim dizide kalmış oluyor: James Spader, Harry Lennix ve Diego Klattenhoff. Boone'un çıkış haberi, “The Blacklist”in sekizinci sezon finalinden önce geldi. Bu sezonda yayınlanmayan iki bölüm kaldı. ... "The Balcklist", ocak ayında dokuzuncu sezon için yenilendi.

Raymond Reddington Liz in babası mı?

James Spader (Raymond "Red" Reddington) olarak:Usta suçlu FBI muhbirine dönmüş sonrasında Elizabeth Keen'in biyolojik babası olduğunu açıklamıştır ancak sezon 5 ve 6 da gerçek Reddington'u öldürüp kemiklerini bavula koyan bir sahtekar olduğu anlaşılmıştır.

Blacklist 8 sezon ne zaman Netflix e gelecek?

Bununla birlikte, NBC'de yayınlanma gecikmesinin herhangi bir maddi etkisi varsa, sadece bir veya iki ay geriye itilebilir, ancak şu an için bekliyoruz. 8. sezon Eylül 2021'de Netflix'e gelecek.

Blacklist Raymond babası mı?

Oyuncular ve karakterler. James Spader (Raymond "Red" Reddington) olarak:Usta suçlu FBI muhbirine dönmüş sonrasında Elizabeth Keen'in biyolojik babası olduğunu açıklamıştır ancak sezon 5 ve 6 da gerçek Reddington'u öldürüp kemiklerini bavula koyan bir sahtekar olduğu anlaşılmıştır.

Blacklist kemikler kimin?

Spor çantasının insan kemikleri içerdiğini bir yıldır biliyorduk, ancak içindeki zavallı iskeletin kimliği bir sır olarak saklandı - tıpkı Red'in istediği gibi. Ancak Çarşamba günkü Sezon 5 sonunda, sonunda bu kemiklerin kime ait olduğunu öğrendik: Raymond Reddington.

Blacklist türkçe dublaj var mı?

Blacklist 4. Sezon ve sonra için Türkçe dublaj ses seçeneği yok.