Bugün 10 Kasım mesai var mı?

İçindekiler:

  1. Bugün 10 Kasım mesai var mı?
  2. 10 Kasımda okullarda tören yapılacak mı?
  3. 10 Kasımda online ders var mı?
  4. 10 Kasım toreni ne zaman yapilacak?
  5. 10 Kasım'da her yer kapalı mı?
  6. Öğretmenlere toplu taşıma ücretsiz mi?
  7. 10 Kasım'da ders var mı?
  8. 10 Kasım anma programı nasıl yapılır?
  9. 10 Kasımda Canlı ders var mı?

Bugün 10 Kasım mesai var mı?

Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu sene de 10 Kasım resmi tatil olarak kabul edilmemektedir. Mustafa Kemal Atatürk, 10 Kasım 1938'de saat 09.05'te hayata gözlerini yummuştur. Her yıl Atatürk'ü anmak için resmi kurumlarda, okullarda anma törenleri ve etkinlikleri düzenlenir.

10 Kasımda okullarda tören yapılacak mı?

10 KASIM OKULLAR TATİL ? 29 Ekim, 23 Nisan, 30 Ağustos gibi 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü resmi tatil değil. Dolayısıyla okullar da tatil değil. Mustafa Kemal Atatürk okullarda saygı duruşu ve çeşitli etkinliklerle anılacak.

10 Kasımda online ders var mı?

OKUL VE EBA CANLI DERS VAR MI? Bu yıl "10 Kasım Atatürk'ün Anma Günü", Salı gününe denk geliyor. 10 Kasım resmi tatil olmadığı için, eğitim öğretim ile birlikte normal iş günü devam edecek.

10 Kasım toreni ne zaman yapilacak?

10 Kasım günleri saat 09.05'te çalan siren sesleriyle birlikte Türkiye genelinde 2 dakika süreyle Atatürk anısına saygı duruşuna geçilmektedir....10 Kasım Atatürk'ü anma günü ve Atatürk haftası
Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası
TürUlusal yas
Tarih10 Kasım (Atatürk'ü Anma Günü) 10-16 Kasım (Atatürk Haftası)
2 satır daha

10 Kasım'da her yer kapalı mı?

Resmi tatiller içerisinde 10 Kasım yer almıyor. Dolayısıyla bankalar ve diğer kamu kurumları normal çalışma sistemlerinde olacaklar. Ancak Atatürk'ün gözlerini yumduğu saat olan 09:05'te birçok kurumda siren sesleri ve saygı duruşu ile anma töreni gerçekleştirilecek.

Öğretmenlere toplu taşıma ücretsiz mi?

ÖĞRETMEN KARTI. Örgün eğitim kurumlarında 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu uyarınca kadrolu olarak çalışan eğitim ve öğretim hizmetleri sınıfı personeli toplu ulaşım araçlarından indirimli olarak yararlanır.

10 Kasım'da ders var mı?

Fakat 10 Kasım günü resmi tatil değildir. Dolayısıyla okullar, işyerleri, bankalar, kurumlar tatil olmuyor. 10 Kasım, Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıldönümüdür.

10 Kasım anma programı nasıl yapılır?

Atatürk'ü Anma Günü töreni, genellikle Aslanlı Yol'da yürüyüşle başlar. Yürüyüşün ardından Cumhurbaşkanı, Atatürk'ün mozolesine çelenk koyar. Saat 09.05'te devlet erkânı iki dakikalık saygı duruşunda bulunur ve İstiklal Marşı okunur. 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü töreninin sonunda Anıtkabir Özel Defteri imzalanır.

10 Kasımda Canlı ders var mı?

OKUL VE EBA CANLI DERS VAR MI? Bu yıl "10 Kasım Atatürk'ün Anma Günü", Salı gününe denk geliyor. 10 Kasım resmi tatil olmadığı için, eğitim öğretim ile birlikte normal iş günü devam edecek.