Reynmen ne demek?

İçindekiler:

  1. Reynmen ne demek?
  2. Reynmen in soy ismi nedir?
  3. Reynmen in mesleği ne?
  4. Yusuf Aktaş nereli kürt mü?
  5. Reynmen hangi okuldan mezun?
  6. Reynmen hangi okula gidiyor?
  7. Yusuf Aktaş nereli?
  8. REYN kimdir?

Reynmen ne demek?

Reyn: Leke, kir, pas. Günahın artması, kalp katılığı, gönül karası anlamına geliyor. Men ise 'engellemek, yasaklamak' anlamına geliyor. Yani Günahın artmasını engellemek, kalp katılığını engellemek, yasaklamak gibi anlamı var.

Reynmen in soy ismi nedir?

Sosyal medyada Reynmen adı ile tanınan Yusuf Aktaş, 1995 yılında İstanbul, Bağcılar'da dünyaya geldi. Üç kardeştir. Bir kardeşi ve bir de ablası vardır. Babasının ismi Rahmi, annesinin ise Nasibe'dir.

Reynmen in mesleği ne?

Şarkıcı Vlogger Reynmen/Meslekleri

Yusuf Aktaş nereli kürt mü?

Kürt kökenli olan Yusuf Aktaş 6 Aralık 1995 tarihinde doğdu. Sivaslı olan Yusuf Aktaş'ın babası Azerbaycan göçmenidir. İlköğretimi Ahmet Kabaklı İlköğretim Okulunda okurken Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okuluna nakil olmuş ve ilköğretimi orada tamamlamıştır.

Reynmen hangi okuldan mezun?

İstanbul Aydın Üniversitesi Reynmen/Üniversite

Reynmen hangi okula gidiyor?

Babasının ismi Rahmi, annesinin ise Nasibe'dir. İlköğretimi Ahmet Kabaklı Okulunda okurken Fatih Sultan Mehmet İlköğretime nakil olmuş ve ilköğretimi orada tamamlamıştır. Daha sonra Bahçeşehir İMKB Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesine yazılmıştır.

Yusuf Aktaş nereli?

İstanbul, Türkiye Reynmen/Doğum yeri

REYN kimdir?

Gerçek adı Yusuf Aktaş olan, sosyal medyada Reynmen ismi ile tanınan en ünlü Youtuber isimlerin arasında yer almaktadır. 1995 yılında İstanbul Bağcılar'da dünyaya gelmiştir. Üç kardeştir, bir kardeşi ve bir ablası vardır. Babasının ismi Rahmi, annesinin ise Nasibe'dir.