Bahçeşehir pazarı ne zaman?

İçindekiler:

  1. Bahçeşehir pazarı ne zaman?
  2. Bahçeşehir pazarı hangi Otobüs gider?
  3. Bakırköy Halk Pazarı hangi gün?
  4. Kayaşehir semt pazarı hangi gün?
  5. Kadıköy pazarı ne zaman?
  6. Hafta sonu pazarlar kuruluyor mu?
  7. Beylikdüzü Pazarı açıldı mı?
  8. Beylik Pazarı hangi günler açık 2021?

Bahçeşehir pazarı ne zaman?

Salı ve cumartesi günleri kurulan pazarda, engelliler için düşünülmüş park alanları dahil, toplam 1.100 araç kapasiteli otoparkın 600'ü müşterilere, 500'ü ise esnafa tahsis edilmiş durumda.

Bahçeşehir pazarı hangi Otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Bahçeşehir Sosyete Pazarı yakınından geçiyor: 146, 146T, 76E.

Bakırköy Halk Pazarı hangi gün?

Cumartesi günleri kurulan Bakırköy Pazarı renkli tezgâhları, kaliteli ürünlerin ucuzluğu ve neşeli pazar esnafıyla meşhur. Ayakkabıdan ev eşyalarına, meyve sebzeden giyime, birçok ürüne ulaşabileceğiniz pazara İncirli metro durağından 5 dakikalık bir yürüyüşle ulaşabilirsiniz.

Kayaşehir semt pazarı hangi gün?

Ücretsiz servislerle ulaşılabilen Kayaşehir Kapalı Fuar ve Sergi Alanı pazartesi ve cuma günleri hizmet verecek.

Kadıköy pazarı ne zaman?

Tarihi Salı Pazarı olarak da bilinen Kadıköy semt pazarı, taze meyve ve sebzeden ev tekstili, kumaş ve kıyafete kadar her türlü ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz bir yer konumunda. Her hafta Salı günü kuruluyor.

Hafta sonu pazarlar kuruluyor mu?

Pazar yerleri Cumartesi de dahil olmak üzere haftanın altı günü 07.00-20.00 saatleri arasında faaliyet gösterebilecekler. Yoğun olarak sebze ve meyve alışverişinin gerçekleştirildiği pazar yerleri yayınlanan kademeli normalleşme genelgesi içerisinde yer aldı.

Beylikdüzü Pazarı açıldı mı?

Beylikdüzü Beylik Pazarı hizmete açıldı! Beylikdüzü Adnan Kahveci Mahallesi'nde haftanın iki günü binlerce misafiri ağırlayan “Beylik Pazarı” yeni ve modern görüntüsüne kavuştu. Pazarın resmi açılışını Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Beylikdüzü sakinleri yaptı.

Beylik Pazarı hangi günler açık 2021?

Beylikdüzü Ekolojik Pazarı, bugünden itibaren her Cumartesi günü Adnan Kahveci Mahallesi kapalı pazar alanında hizmet verecek.