ÖSYM yerleştirme sonuçları açıklandı mı?

İçindekiler:

  1. ÖSYM yerleştirme sonuçları açıklandı mı?
  2. ÖSYM 2 tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?
  3. ÖSYM yerleştirme belgesi nasıl alınır?
  4. YKS yerleştirme sonuç belgesi nasıl indirilir?
  5. 2 ek tercihler ne zaman yapılacak?

ÖSYM yerleştirme sonuçları açıklandı mı?

Adaylar, yerleştirme sonuçlarını T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden 31 Ağustos 2021 tarihinde saat 08.00'den itibaren öğrenebileceklerdir.

ÖSYM 2 tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

Adaylar, ek yerleştirme sonuçlarını T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden tarihinde saat 10.30'dan itibaren öğrenebileceklerdir.

ÖSYM yerleştirme belgesi nasıl alınır?

ÖSYS sonuç belgesini üç yerden alabilirsin. e-Devlet , ÖSYM sonuç sayfası veya bağlı bulunduğun yerdeki Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi.

YKS yerleştirme sonuç belgesi nasıl indirilir?

Sonuç belgenizi indirmek için sınav sonucunun olduğu alanda ekrana sağ tıklayıp açılan sekmede “Yazdır” sekmesine tıklamalısınız. “Yazdır” sekmesine tıkladıktan sonra açılan pencerede “Hedef” kısmına tıklayıp “PDF olarak kaydet” seçeneğini seçmelisiniz. Artık belgeniz PDF olarak kaydedilmiştir.

2 ek tercihler ne zaman yapılacak?

2021-Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ek yerleştirme sonuçları bugün (1 Ekim Cuma) açıklandı. Sonuçlar, "http://sonuc.osym.gov.tr" internet adresinden veya ÖSYM AİS mobil uygulamasından öğrenilebilecek.