Net kart nedir?

İçindekiler:

  1. Net kart nedir?
  2. DenizBank net kart aidatı var mı?
  3. Net kart ne ise yarar?
  4. DenizBank yıllık kart ücreti ne kadar?
  5. DenizBank para kart ne işe yarar?
  6. DenizBank kredi kartı aidatı ödememek için ne yapmalı?
  7. DenizBank yıllık kart ücreti iptali nasıl yapılır?
  8. DenizBank ücretsiz kredi kartı hangisi?
  9. DenizBank'ın kredi kartı hangisi?
  10. Aidatsız kredi kartları taksit yapıyor mu?

Net kart nedir?

Hangi alanda daha çok harcama yapıyorsanız en çok alandan indirim uygulayan net kart. Eğer kartınızı elektronik harcamalarınız için kullanıyorsanız en çok elektronik harcamalarınızda indirim kazanacaksınız. Ayrıca harcadıkça bonus puan kazanacak ve kazandığınız bonusları dilediğiniz üye işyerinde kullanabileceksiniz.

DenizBank net kart aidatı var mı?

DenizBank ailesinin yeni üyesi Net kart ile yepyeni bir dünyaya adım atıyorsunuz. Artık kartınızın sahibi sizsiniz! Yıllık kart aidatı yok! Net kart sahipleri Bonus'a özel artı taksit ve ekstre bonus kampanyalarından faydalanamamaktadır.

Net kart ne ise yarar?

Net kart temassız kart özelliğine sahip. 120 TL'ye kadar harcamalar için temassız işlem kolaylığı sağlıyor. Alışverişlerde taksit ve parapuan özelliklerinden faydalanırken yıllık üyelik ücreti alınmıyor. Kart sahiplerine kredi ile acil nakit ihtiyaçları için kefilsiz başvuru imkanı veriliyor.

DenizBank yıllık kart ücreti ne kadar?

Kredi Kartı Üyelik Ücreti/Ek Kart Yıllık Üyelik Ücreti
İşlem TürüMasraf TutarıAçıklama
Maksimum
Ek Kart Üyelik Ücreti (ilk yıldan sonra)114.5TLBSMV Dahil
DenizBank Kredi Kartı Gold
İlk Yıl Asıl Kart Ücreti126.5TLBSMV Dahil
179 satır daha

DenizBank para kart ne işe yarar?

DenizBank banka kartları Paracard olarak yenilendi. DenizBank Paracard müşterileri artık bir ATM kartından daha fazlasına sahip olacak. Paracard ile alışverişlerinde Bonus kazanımının yanında acil nakit ihtiyacı olan müşteriler, Kredili Paracard ile 7/24 krediye ulaşabilecekler.

DenizBank kredi kartı aidatı ödememek için ne yapmalı?

İlk olarak bankanızın müşterini hizmetlerini arayın. Deniz Bank Müşteri Hizmetleri numarası 08 olarak hizmet vermektedir. Bu numarayı arayın ve kredi kartları bölümünde müşteri temsilcisine bağlanın. Burada kredi kartınızın yıllık ücret bedelinin geri talep edildiğini belirtin.

DenizBank yıllık kart ücreti iptali nasıl yapılır?

Deniz Bank Müşteri Hizmetleri numarası 08 olarak hizmet vermektedir. Bu numarayı arayın ve kredi kartları bölümünde müşteri temsilcisine bağlanın. Burada kredi kartınızın yıllık ücret bedelinin geri talep edildiğini belirtin.

DenizBank ücretsiz kredi kartı hangisi?

Net Kart'ın özellikleri Yıllık kart aidatı yok! Yalnızca Net Kart sahiplerine özel masrafsız, uygun faiz oranları ile 9 ay vadeli Taksitli Nakit Avans. Net kart sahipleri Bonus'a özel artı taksit ve ekstre bonus kampanyalarından faydalanamamaktadır.

DenizBank'ın kredi kartı hangisi?

DenizBank Black Kart Özellikleri DenizBank Black ile kendinizi ayrıcalıklı hissederken alışverişlerinizde daha fazla bonus kazanır, biriken bonuslarınızla Bonus Program Ortaklarında bedava alışveriş yaparsınız. GastroClub avantajlarından faydalanabilirsiniz.

Aidatsız kredi kartları taksit yapıyor mu?

Maximum Aidatsız Kart ile Maximum üye işyerlerinde yapacağınız alışverişlerinizde MaxiPuan kazanıp kazandığınız MaxiPuanlar ile Maximum üye işyerlerinden dilediğiniz an bedava alışveriş yapabilir, taksit imkânlarından da faydalanabilirsiniz.