Prof Dr Ayhan Attar nerede çalışıyor?

İçindekiler:

  1. Prof Dr Ayhan Attar nerede çalışıyor?
  2. Prof Dr Ayhan Attar kimdir?
  3. Prof Dr Selçuk Palaoğlu hangi hastanede?
  4. Ayhan Artar kimdir?
  5. Doç Dr Gökmen Kahiloğulları kimdir?
  6. Prof Dr Selçuk Palaoğlu kimdir?
  7. Uygur ER hangi hastanede?
  8. Uygur ER Kimdir?
  9. Dr Uygur ER hangi hastanede?

Prof Dr Ayhan Attar nerede çalışıyor?

Prof. Dr. Ayhan ATTAR | Ankara Üniversitesi.

Prof Dr Ayhan Attar kimdir?

1966 yılında Ankara'da doğdu. İlk öğrenimini Diyarbakır Sair Sırrı Hanım İlkokulunda tamamladı. Lise öğrenimini Ankara Atatürk Anadolu Lisesinde bitirdikten sonra girdiği üniversite seçme sınavında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni kazandı ve 1984-1990 yılları arasında bu fakültede okudu.

Prof Dr Selçuk Palaoğlu hangi hastanede?

Gülhane Askeri Tıp Akademisi, Çankırı Devlet hastanesi ve Ankara Numune Hastanesinde nöroşirürji uzmanı olarak verdiği hizmetlerinin yanı sıra, Amerika Birleşik Devletleri Tennessee Üniversitesi Memphis Nörolojik Bilimler Merkezinde de davetli profesör olarak çalışmalarda bulunmuştur. Dr.

Ayhan Artar kimdir?

Dr. Ayhan ARTAR; çalışma yaşamı boyunca kurumsal gelişim ve büyüme altında stratejik planlama ve kontrol, iş geliştirme ve basitleştirme, verimlilik ölçümü ve performansyönetimi, eğitim ve gelişim; maliyetlendirme ve fiyatlandırma uygulamaları konularında hizmet vermiştir.

Doç Dr Gökmen Kahiloğulları kimdir?

Halen Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroşirürji Anabilim Dalı öğretim üyesi olarak çalışmaktadır. Aynı zamanda Ankara Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Sinir Bilimleri Anabilim Dalı öğretim üyesidir.

Prof Dr Selçuk Palaoğlu kimdir?

Selçuk Palaoğlu, 1955 yılında Ankara'da dünyaya geldi. 1972 yılı TED Ankara Koleji mezunu olan Prof. Dr. Selçuk Palaoğlu, 1978 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni bitirdi. 1984 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi alanında uzmanlık eğitimini tamamladı.

Uygur ER hangi hastanede?

Omurga, Omurilik, Beyin ve Sinir Cerrahisi Hacettepe Tıp Fakültesi mezunu olup, beyin ve sinir cerrahisi uzmanlığını Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapmıştır. Doçent ünvanını 2009, profesör ünvanını ise 2014 yılında almıştır. Çalışmalarını omurga ve omurilik cerrahisi alanında yapmaktadır.

Uygur ER Kimdir?

Hacettepe Tıp Fakültesi mezunu olup, beyin ve sinir cerrahisi uzmanlığını Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapmıştır. Doçent ünvanını 2009, profesör ünvanını ise 2014 yılında almıştır. Çalışmalarını omurga ve omurilik cerrahisi alanında yapmaktadır.

Dr Uygur ER hangi hastanede?

TC Düzce Üniversitesi Hastanesi Baştabip Yardımcılığı 2015-2016. TC Düzce Üniversitesi, Tıp Fakültesi, Beyin ve Sinir Cerrahisi AD başkanlığı, 2015 - 18.