TEB Öğrenci kredi kartı limiti ne kadar?

İçindekiler:

  1. TEB Öğrenci kredi kartı limiti ne kadar?
  2. TEB aidatsız kredi kartı hangisi?
  3. Ogrenci kredi kartı nasıl alınır?
  4. ÜniversiTEB Bonus Card nedir?
  5. Cepteteb aidat var mı?
  6. 18 yaşında kredi kartı nasıl alınır?
  7. Garanti genç bonus nasıl alınır?
  8. TEB kredi kartı Bonus mu?
  9. Cepteteb ücretsiz mi?
  10. TEB Kredi Kartı nasıl açılır?

TEB Öğrenci kredi kartı limiti ne kadar?

3- CEPTETEB Kredi Kartı ile yapacağın restoran harcamalarında  Bonus kazanmak için ÜniversiTEB'lilere özel alt limit: Sadece 250 TL. CEPTETEB Kredi Kartı sahibi ÜniversiTEB'liysen aylık 250 TL ve üzeri harcama yapar, toplam restoran harcamalarının 'unu Bonus olarak kazanırsın.

TEB aidatsız kredi kartı hangisi?

TEB'den yıllık aidatı olmayan kredi kartı! Mastercard logolu TEB Sade Kart'ınızı yurt içi ve yurt dışı alışverişlerinizde kullanabilirsiniz. Yıllık kart ücreti ödemezsiniz.

Ogrenci kredi kartı nasıl alınır?

Öğrenci Kredi Kartına Nasıl Başvuru Yapılabilir? Öğrenci kredi kartlarına bankaların şubelerinden, internet sitelerinden, kredi kartı karşılaştırma sitelerinden veya telefon bankacılığı üzerinden başvuru yapılabilir.

ÜniversiTEB Bonus Card nedir?

ÜniversiTEB Bonus Card, taksit demek, bedava alışveriş demek.... ÜniversiTEB Bonus Card'ınla Bonus üyesi mağazalarda taksitli alışveriş yaparsın. Sana özel kampanyalarla ekstra bonus kazanırsın. Kazandığın bonuslarla bonus üye işyerlerinde bedava alışveriş yaparsın.

Cepteteb aidat var mı?

Kampanya kapsamında CEPTETEB Kredi Kartı alan müşterilerimize ilk kart ücreti 2. yılın sonunda ekstrelerine yansıtılacaktır. Kredi kartından bir kez harcama yapılmış olması kart ücretinin yansıtılması için yeterlidir. Sade Kart, ticari kartlar, banka kartları, sanal kartlar ve ek kartlar kampanyaya dahil değildir.

18 yaşında kredi kartı nasıl alınır?

18 Yaş Altı Kredi Kartı Alma Şartları Nedir?
  1. Ya aileniz tarafından gidilerek size ek kart çıkartılacak.
  2. Ailenizin mevduat hesabı olduğu bankaya sizin adınıza noter tarafından bir muvafakatname belgesi çıkartılıp siz kartınızı çıkarta bileceksiniz.
Daha fazla öğe...

Garanti genç bonus nasıl alınır?

Bonus Genç kredi kartına başvurmak için hemen “GENC” yazıp 3340'a gönderebilirsin. BonusFlaş ile Bonus Genç kart bilgilerin, ödemelerin ve kampanyalar tek uygulamada, kontrolün altında. BonusFlaş'ı hemen yüklemeyi unutma! Yıllık kart üyelik ücreti ödemeden dilediğin gibi alışveriş yapabilirsin.

TEB kredi kartı Bonus mu?

Tüm Bonus özelliklerine sahip olan TEB Bonus Card ile hem harcarken bonus kazanabilir hem de taksitli alışveriş imkanından faydalanabilirsiniz. TEB Bonus Card'ınızla neler yapabilirsiniz?

Cepteteb ücretsiz mi?

CEPTETEB'deki hesabın için hesap işletim ücreti ödemezsin. CEPTETEB hesaplarından yapacağın TL para transferleri için ücret ödemezsin. CEPTETEB'de her zaman iyi faiz oranlarından faydalanabilirsin.

TEB Kredi Kartı nasıl açılır?

CEPTETEB Mobil Uygulaması'nı indirip önce görüntülü görüşme yaparak CEPTETEB Hesabını açarsın. Ardından aynı uygulama üzerinden CEPTETEB Kredi Kartına başvurursun. Kart başvurun onaylandığında en kısa sürede basılı kartını sana ulaştıracağız.