Samsung telefon modeline nereden bakılır?

İçindekiler:

  1. Samsung telefon modeline nereden bakılır?
  2. Oppo telefon modeli nasıl öğrenilir?
  3. Telefon modeline nereden bakılır?
  4. *# 1234 ne işe yarar?
  5. * 1234 nedir?
  6. *# 0 * Nedir?
  7. *# 0 * ne demek?
  8. *# 0 *# yapınca ne olur?

Samsung telefon modeline nereden bakılır?

Son olarak bir telefon marka ve modelini öğrenebilmek için firma birçok kısa yollar geliştirmiştir. Bunun ise telefonunuzun tuş kilidini açarak arama bölümüne *#1234# yazmanız ve arama sekmesine basarak ekranınıza yansıtılan marka ve modelinizi açık bir şekilde görmüş olacaksınız.

Oppo telefon modeli nasıl öğrenilir?

Oppo Cihaz Modeli Öğrenme Bunun için öncelikle *#06# tuşlayarak arama ekranına tıklayabilirsiniz.

Telefon modeline nereden bakılır?

En Kolay Yol. Telefon marka ve modelinizi öğrenmenin en kolay yolu IMEI numarası ile yapılmaktadır. Cihazınızda sırası ile *#06# yapınız. Karşınıza 15 haneli IMEI numarası gelecektir.

*# 1234 ne işe yarar?

Gereken durumlarda Android cihazının sürümünüzü kontrol edebilmek için *#1234# yazmanız yeterli olacaktır. ... Yine Android olan cihazınızın donanım ve yazılım bilgilerine erişebilmek içinse *#12580*369# yazmalısınız.

* 1234 nedir?

Firmware bilgisi öğrenme: *#1234# Telefondaki Firmware (donanım yazılımı) hakkında bilgi elde etmek için telefonun arama ekranında *#1234# kodunun çalıştırılması gerekiyor. Bu kod sadece Samsung Galaxy akıllı telefonlarda çalışmakta.

*# 0 * Nedir?

Samsung LCD ekran test modu; *#0*# kodu girildiğinde açılan bir moddur. Android'in gizli kodlarından biri olan ekran testi kodu girildiğinde, cihazın LCD ekranı farklı özelliklere göre test edilebilir. Bunlar renk, reseptör, titreşim, karartma, LED ve benzeri konuların test edilebileceği bir ekrandır.

*# 0 * ne demek?

2- Genel Test Modu: *#0*# Bu kod sadece Android (Genellikle Samsung telefonlarda) cihazlarda çalışıyor. Telefonunuzun arama kısmına yazdığınız takdirde belli testleri yapabilirsiniz.

*# 0 *# yapınca ne olur?

Örnek olarak Samsung Galaxy S5 telefondaki gizli servis menüsüne erişmek için önce cihazdaki "Arama/Telefon" tuşuna basıp, sonra " *#0*# " (tırnak işaretleri olmadan olmadan) yazıyorsunuz. ... Ayrıca menüden telefonun hızölçer, barometre, parlaklık, jiroskop ve benzer sensörleri de test edilebiliyor.