Haftasonu sokağa çıkma yasakları bitti mi?

İçindekiler:

  1. Haftasonu sokağa çıkma yasakları bitti mi?
  2. 2021 Haziran ayında yasaklar kalkacak mı?
  3. Sokağa çıkma yasağı herkese kalkıyor mu?
  4. Yasaklar saat kaç arasında?
  5. Şehir yasakları ne zaman kalkıyor?
  6. Hafta sonu Yasaklari ne zaman kalkti?
  7. TR sokaga cikma yasagi bitti mi?
  8. Çıkma yasağı ne zaman başlıyor ne zaman bitiyor?
  9. Sokağa çıkma yasağı ne zaman kalkıyor?
  10. Pazar günü seyahat yasağı var mı?
  11. Seyahat ne zaman yasak?

Haftasonu sokağa çıkma yasakları bitti mi?

Cumartesi ve Pazar günü sokağa çıkma yasağı uygulanmayacak. Hafta içi hafta sonu ayrımı olmaksızın sokağa çıkma ile buna bağlı olarak uygulanan birçok yasak sona erdi. ... Genelgenin de yayınlanmasıyla sokağa çıkma yasağı 1 Temmuz itibariyle kaldırıldı.

2021 Haziran ayında yasaklar kalkacak mı?

Yapılan açıklamalara göre aralarında şehirler arası seyahat, şehirler içi toplu taşıma ve sokağa çıkma kısıtlamaları olmak üzere yasaklar 1 Temmuz'da başlamak üzere kalkacak. ... YAYINLANMA: 08:29 - 22 Haziran 2021. Temmuz ayından itibaren kademeli adımları atılmaya başlayacak.

Sokağa çıkma yasağı herkese kalkıyor mu?

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI KALKTI MI? Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısında önümüzdeki dönemde hayata geçirilecek hususları değerlendirdiklerini belirten Başkan Erdoğan, "Tamamı da 1 Temmuz itibariyle başlamak üzere sokağa çıkma kısıtlamalarını tümüyle kaldırıyoruz.

Yasaklar saat kaç arasında?

Kademeli normalleşme döneminin ikinci etabında; Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri 22.00-05.00 saatleri arasında; Pazar günleri ise Cumartesi günü saat 22.00'den başlayıp Pazar gününün tamamını kapsayacak ve Pazartesi günü saat 05.00'de tamamlanacak şekilde sokağa çıkma kısıtlaması ...

Şehir yasakları ne zaman kalkıyor?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "1 Temmuz'da başlamak üzere sokağa çıkma kısıtlamalarını tümüyle kaldırıyoruz. Şehirler arası seyahat kısıtlamalarıyla şehir içi toplu taşıma araçlarındaki sınırlamalar sona eriyor" açıklamasını yaptı.

Hafta sonu Yasaklari ne zaman kalkti?

1 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 05.00'ten itibaren ise hafta içi hafta sonu ayrımı olmaksızın sokağa çıkma ile buna bağlı olarak uygulanan şehirler arası seyahat kısıtlamaları sona erecek ve belirtilen tarihten itibaren sokağa çıkma ve şehirler arası seyahat kısıtlaması uygulanmayacaktır. " ifadelerine yer verildi.

TR sokaga cikma yasagi bitti mi?

Sokağa çıkma yasağı 1 Temmuz itibariyle bitiyor. Uzun süredir uygulanan yasağın kaldırılma kararı kademeli normalleşmenin üçüncü etabına ilişkin genelgede yer aldı. ... Yeni tedbirlerin 1 Temmuz 2021 Perşembe gününden itibaren hayata geçirilecek.

Çıkma yasağı ne zaman başlıyor ne zaman bitiyor?

1 Haziran itibariyle uygulanmaya başlanan kademeli normalleşme döneminin ikinci etabında; Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri 22.00-05.00 saatleri arasında; Pazar günleri ise Cumartesi günü saat 22.00'den başlayıp Pazar gününün tamamını kapsayacak ve Pazartesi günü saat 05.00'de tamamlanacak ...

Sokağa çıkma yasağı ne zaman kalkıyor?

Kademeli normalleşme adımları ilan edilen sokağa çıkma yasağı saatleri 1 Temmuz'dan itibaren kaldırılıyor ancak o tarihe dek haftanın altı günü sokağa çıkma yasağı 22:00 – 05:00 saatleri arasında, pazar günü ise tam gün uygulanmaya devam edecek.

Pazar günü seyahat yasağı var mı?

Sokağa çıkma yasağı uygulanan süre ve günlerde şehirlerarası seyahat yasağı uygulanacak olup sokağa çıkma kısıtlaması uygulanmayan süre içerisinde şehirlerarası seyahate ilişkin herhangi bir kısıtlamaya bulunmuyor. ... Haftanın 6 günü serbest olan seyahat pazar günü özel araçlarla yapılamayacak.

Seyahat ne zaman yasak?

Seyahat Yasakları Seyahat yasakları 1 Haziran tarihinde İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlan son genelgeyle birlikte yeniden düzenlendi. Yeni normalleşmede sokağa çıkma yasağı ve şehirler arası seyahat yasağı hafta içi 05:00 ile 22:00 arasında uygulanacak.