Kahve Diyarı Franchise bedeli ne kadar?

İçindekiler:

  1. Kahve Diyarı Franchise bedeli ne kadar?
  2. Burger King bayilik ne kadar?
  3. Kahve dükkanı bayiliği ne kadar?
  4. Mado Franchise bedeli ne kadar?
  5. Mado isim hakkı ne kadar?
  6. Burger yiyelim bayilik veriyor mu?
  7. Espressolab franchising bedeli ne kadar?
  8. Gloria Jean's isim hakkı ne kadar?
  9. Happy Moon's franchise bedeli ne kadar?
  10. Özsüt bayilik veriyor mu?
  11. Alaçatı Muhallebicisi isim hakkı ne kadar?
  12. Starbucks bayilik veriyor mu?
  13. Et yiyelim bayilik veriyor mu?
  14. Burger yiyelim kime ait?

Kahve Diyarı Franchise bedeli ne kadar?

Kahve Diyarı İzmir merkezli bir kahve zinciridir. 2005 yılında ilk olarak İzmir Çankaya da kurulmuş olan Kahve Diyarı çok kısa bir süre içinde Türkiye genelinde 83 şubeye ulaşmıştır....Soru – Cevap.
Firma BilgileriDetaylar
Kuruluş Yılı2006
Çalışan Sayısı1000
Mağaza Sayısı101
Franchise İsim Hakkı Bedeli30.000,00 USD
2 satır daha

Burger King bayilik ne kadar?

Yatırım bedeli, Burger King® için 500.000 USD+KDV 'den başlamaktadır. TAB Gıda'nın Sub franchisee'lere verdiği restoran işletmeciliği süresi Burger King® için 20 yıldır.

Kahve dükkanı bayiliği ne kadar?

Kahve Dükkanı franchise bedeli bulunmamaktadır. Evet, yanlış duymadınız Kahve Dükkanı markası için franchise bedeli ödemiyorsunuz. Kahve Dükkanı'na ödeyeceğiniz bedel seçilen lokasyona uygulanan proje kısmını kapsamaktadır. Bunun dışında başka bir bedel bulunmamaktadır.

Mado Franchise bedeli ne kadar?

Min:1.500.000 ₺ Gerçek dondurmayı aynı tat ve kalitede yurtiçi ve yurt dışındaki dondurma severlere sunan Mado, ilk Konsept Mağaza'sını 1992 yılında İstanbul Caddebostan'da açtı. Türkiye'nin ve dünyanın farklı noktalarına ulaşmak için amaçlanan zincirin bu ilk halkasıydı.

Mado isim hakkı ne kadar?

Min:1.500.000 ₺ Gerçek dondurmayı aynı tat ve kalitede yurtiçi ve yurt dışındaki dondurma severlere sunan Mado, ilk Konsept Mağaza'sını 1992 yılında İstanbul Caddebostan'da açtı. Türkiye'nin ve dünyanın farklı noktalarına ulaşmak için amaçlanan zincirin bu ilk halkasıydı.

Burger yiyelim bayilik veriyor mu?

Bünyesinde şu an 17 Burger Yiyelim şubesi bulunan işletme, şirket politikası gereği franchise yani herhangi bir bayilik vermiyor.

Espressolab franchising bedeli ne kadar?

2020 Espresso Lab Franchise Bedeli Ne Kadar? Bayi olmak isteyen kişilerin gözden çıkarmaları gereken bir bedel bulunmaktadır. Bu bedel farklı iş yerine göre değişebilmekle birlikte ortalama 200 bin TL olarak belirlenmiştir.

Gloria Jean's isim hakkı ne kadar?

FRANCHISE VERİYOR Gloria Jean's Coffees ailesine katılmak isteyenlerden 50 bin dolar + KDV franchise bedeli alınıyor.

Happy Moon's franchise bedeli ne kadar?

Min:3.000.000 - Max:4.000.000 ₺

Özsüt bayilik veriyor mu?

Franchising Sistemimiz 1996 yılından itibaren franchising ile istikrarlı bir şekilde büyüyen Özsüt, ülkemizde bu sistemi en iyi uygulayan markaların başında gelmektedir. Lokasyon seçiminden verimli operasyon yönetimine kadar tüm konularda destek veren Özsüt, yatırımcılar için çok cazip fırsatlar sunar.

Alaçatı Muhallebicisi isim hakkı ne kadar?

Alaçatı Muhallebicisi, Türkiye genelinde franchise şubeler açacak. 75 bin dolar franchise giriş bedelinin alındığı bu iş modelinde yüzde 35 kâr marjı sunuluyor.

Starbucks bayilik veriyor mu?

Starbucks bayiliği nasıl alabilirim? ... Starbucks, Türkiye'deki tüm operasyonu için Shaya Grubu'nu ortağı seçmiştir. Shaya Kahve'nin sahip olduğu bu lisans hakkı, başka kişi veya kuruluşlara alt lisans ya da bayilik verilmesi şeklinde uygulanmamaktadır.

Et yiyelim bayilik veriyor mu?

Bünyesinde şu an 17 Burger Yiyelim şubesi bulunan işletme, şirket politikası gereği franchise yani herhangi bir bayilik vermiyor. Bildiğimiz kadarıyla çok çok yakın akrabalar hariç tüm mağazalar Keban Et tarafından hayata geçiriliyor.

Burger yiyelim kime ait?

Keban Et her zaman samimi aile kasabı çizgisinin yanında, modern gelişimlere de önem veren bir firma olmuştur. Bu kimliğiyle 2016 yılında yerli burger projesi ile Burger Yiyelim markasını oluşturdu.