Mustafa Kaya nasıl bir yazar?

İçindekiler:

  1. Mustafa Kaya nasıl bir yazar?
  2. Su kanunun yazarı Mustafa Kaya kimdir?
  3. Mustafa Kaya Ahmet Kaya'nın Neyi?
  4. Mustafa kaya su kanunu ne anlatıyor?
  5. Mustafa Kaya kimin kardeşi?
  6. Mustafa Kaya kimdir hayatı?
  7. Su her şeyi kaydeder mi?
  8. Ahmet Kaya'nın kardeşi var mı?

Mustafa Kaya nasıl bir yazar?

Mustafa Kaya Kilis Söğütlü köyünde dünyaya gelmiştir. Eğitimci, şair ve yazardır. ... Mustafa Kaya'nın şiirleri Türk Edebiyatı, Aksu gibi dergilerde yayımlandı. Bu dergilerde mitoloji, sanat ve sanat tarihi alanlarında makaleler yayımladı.

Su kanunun yazarı Mustafa Kaya kimdir?

Mustafa Kaya Su Kanunu: Bir Hızır Öğretisi/Yazarları

Mustafa Kaya Ahmet Kaya'nın Neyi?

19 yıl önce hayatını kaybeden Ahmet Kaya'nın abisi Mustafa Kaya, magazin programına konuk oldu. Son günlerde çıkan 'Ahmet Kaya'nın hayatı film oluyor' haberlerine cevap veren Ahmet Kaya, 'Birileri kendi başına gitmiş, film çekiyor. Bir sır gibi saklıyorlar' ifadelerini kullandı.

Mustafa kaya su kanunu ne anlatıyor?

Bir şey eksik ama ne diyorsan kendi mucizeni yaşamak için SU kanunlarını öğrenmelisin…'Size Bir Sır Vereceğim' ve 'Hızır Dokunsun Dualarına' kitaplarının yazarı Mustafa Kaya, bu kitabında daha önce hiç duymadığınız ama tüm hayatınızı değiştirecek, vücudunuzun ve kaderinizin üzerinde hüküm süren Su kanunlarını ...

Mustafa Kaya kimin kardeşi?

Ahmet Kaya Mustafa Kaya/Kardeşleri

Mustafa Kaya kimdir hayatı?

Eğitimci, Yazar, Şair Söğütlü köyü / Kilis doğumlu. Çocukluğu köyde geçti. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini Kilis'te tamamladı. Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesinden mezun (1986) olduktan sonra, Afyon, Muş-Varto ve Kilis'te öğretmenlik yaptı.

Su her şeyi kaydeder mi?

Suyun hafızası vardır. Bu ne demek, suya söylenen her şeyi olumlu olumsuz ayırdetmeden su kaydeder. ... Bedenimizin % 70 gibi bir oranını su oluşturuyor... Ve bu su aynı zamanda hücreler arasında iletişim sağlıyor.

Ahmet Kaya'nın kardeşi var mı?

Mustafa Kaya Emine KayaSongül Kaya Ahmet Kaya/Kardeşleri