Aski numarası kaç?

İçindekiler:

  1. Aski numarası kaç?
  2. Keçiören'de Su Kesintisi ne zaman bitecek?
  3. Aski nereye şikayet edilir?
  4. Adana su saati arızası nereye bildirilir?
  5. Su kartı kırıldı ne yapmalıyım?
  6. Ankara Altındağ su kesintisi ne zaman bitecek?
  7. Su kartı kaybolunca ne yapılır Aski?
  8. Aski online randevu nasıl alınır?
  9. Su saati arızası nereye bildirilir?
  10. Aski su depozitosu ne kadar?
  11. Su kartı kaybolursa ne olur?

Aski numarası kaç?

Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren ASKİ Çağrı Merkezi'nin personel sayısı artırılarak yenilendi. Başkentlilerin, “616 10 00” numaralı telefonla talep ve sorunlarını iletebildikleri ASKİ Çağrı Merkezi, 31 kişilik personel ile 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet vermeye başladı.

Keçiören'de Su Kesintisi ne zaman bitecek?

Cuma 10:14 saatinde aldığımız bilgi : KEÇİÖREN ilçesinde 21 tarihinde 10:10:00 saatinde başlayan, yaklaşık 3 saat sürecek su kesintisinin tahmini bitiş tarihi 21 saat 12:30:00 civarıdır.

Aski nereye şikayet edilir?

ASKİ'yle ilgili şikayet ve istekler, "ALO 185" numaralı telefon hattı yerine artık "153 Mavi Masa"ya bildirilecek.

Adana su saati arızası nereye bildirilir?

1 27 54 nolu telefonlarımıza bildirilen su ve kanal arızaları online sistemle anında ilgili Müdürlüklerimize iletilmekte ve arızalara en kısa sürede müdahale edilmektedir.

Su kartı kırıldı ne yapmalıyım?

Kaybolan veya bozulan kartımdaki suyum ne olacak ? Kaybolan veya bozulan karttaki su için abone dilekçe ile başvurur. İnceleme sonucunda servis ücreti karşılığında yeni karta yükleme yapılır.

Ankara Altındağ su kesintisi ne zaman bitecek?

Cuma 14:24 saatinde aldığımız bilgi : ALTINDAĞ ilçesinde 21 tarihinde 14:00:00 saatinde başlayan, yaklaşık 2 saat sürecek su kesintisinin tahmini bitiş tarihi 21 saat 16:00:00 civarıdır.

Su kartı kaybolunca ne yapılır Aski?

Kaybolan veya bozulan karttaki su için abone dilekçe ile başvurur. İnceleme sonucunda servis ücreti karşılığında yeni karta yükleme yapılır.

Aski online randevu nasıl alınır?

ASKİ'nin başlattığı bir başka yeni uygulama ile sıra beklemeden abonelik işlemleri için internet üzerinden randevu alınabiliyor. Büyükşehir Belediyesi, E-RANDEVU sistemiyle abonelerin, “www.aski.gov.tr” adresinden online randevu alarak abonelik işlemlerini yapmalarını kolaylaştırıyor.

Su saati arızası nereye bildirilir?

Abonelerimiz, su sayaçları bozulduğunda, patladığında, sayaç numaratörlerinin çalışmaması durumunda, buharlı olduğunda, camının kırık yada mührü koptuğu durumlarda ilgili size en yakın şube müdürlüğüne veya 185 Çağrı Merkezine bildirmek zorundadırlar.

Aski su depozitosu ne kadar?

İlk olarak su aboneliği açılması için kanal bağlantı ücreti ve atık su bedeli altında bir miktar ücret alınır. Bu ücret yeni zamanlar ile birlikte tam olarak 166, 74 lira olarak belirlenmiştir.

Su kartı kaybolursa ne olur?

Kaybolan veya bozulan kartımdaki suyum ne olacak ? Kaybolan veya bozulan karttaki su için abone dilekçe ile başvurur. İnceleme sonucunda servis ücreti karşılığında yeni karta yükleme yapılır.