Milyoner Arda ne okuyor?

İçindekiler:

  1. Milyoner Arda ne okuyor?
  2. Kim milyoner olmak ister Arda Ayten kaç yaşında?
  3. Kim Milyonerdeki uzman?
  4. Kim Milyoner Olmak isterde bir milyon alan kişi?
  5. Bir milyonu kazanan Arda Kimdir?
  6. Arda Ayten kaç para kazandı?
  7. Kim milyoner olmak ister 1 milyon alan var mı?

Milyoner Arda ne okuyor?

Tüm Türkiye milyonluk soruyu bilen Arda Ayten'in kim olduğunu merak ediyor. İşte Arda Ayten hakkında merak edilenler… ARDA AYTEN KİMDİR? 12. soruya kadar gelen Arda Ayten Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'nde tıp fakültesi öğrencisi.

Kim milyoner olmak ister Arda Ayten kaç yaşında?

Arda Ayten kaç yaşındadır ve hangi soruyla bir milyon lira kazanmıştır? ARDA AYTEN KİMDİR? Arda Ayten Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'nde tıp fakültesi öğrencisi. 19 yaşında olan Arda Ayten kitaplara karşı büyük ilgisi olduğunu dile getiriyor.

Kim Milyonerdeki uzman?

Kim Milyoner Olmak İster yarışma programında corona virüsü nedeniyle değişikliğe gidildi. Seyircisiz yayınlanan yarışmada 'Seyirci jokeri' yerine 'Uzman jokeri' sistemi devreye alındı ve uzman olarak daha önce 1 Milyon TL'lik ödülü kazanan Arda Ayten seçildi.

Kim Milyoner Olmak isterde bir milyon alan kişi?

Kim Milyoner Olmak İster'de geçen sezon 1 milyonluk soruya kadar gelen Arda Ayten, yeni sezonun ilk bölümüne damga vurdu. İstiklal Marşı'yla ilgili sorunun cevabını bilen Arda Ayten, yarışmada ilk kez 1 milyon TL'lik büyük ödülü kazanan kişi oldu.

Bir milyonu kazanan Arda Kimdir?

Arda Ayten Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'nde tıp fakültesi öğrencisi. 19 yaşında olan Arda Ayten kitaplara karşı büyük ilgisi olduğunu dile getiriyor.

Arda Ayten kaç para kazandı?

Seyircisiz yayınlanan yarışmada 'Seyirci jokeri' yerine 'Uzman jokeri' sistemi devreye alındı ve uzman olarak daha önce 1 Milyon TL'lik ödülü kazanan Arda Ayten seçildi.

Kim milyoner olmak ister 1 milyon alan var mı?

Arda Ayten'e sorulacak 1 milyon TL değerindeki soru belli oldu. ... “On kıtadan oluşan İstiklal Marşı'nın tamamında bu kelimelerden hangisi diğerinden daha az geçer?” sorusuna Toprak doğru yanıtını veren Arda Ayten büyük ödül olan 1 milyon TL'nin sahibi oldu.