Aziz Yıldırım Ali Koç için ne dedi?

İçindekiler:

  1. Aziz Yıldırım Ali Koç için ne dedi?
  2. Aziz Yıldırımın konuşması ne zaman?
  3. Aziz Yıldırım neden istifa etti?
  4. Ali koc kac oy aldi?
  5. Fenerbahçe kongresinde kaç kişi oy kullandı?
  6. Ali Koç ilk secimde KAC oy ALDI?
  7. Faruk Yalçın aslen nereli?
  8. Faruk Yalçın nasıl öldü?
  9. Fenerbahçe kaç kişi oy kullanacak?
  10. Fenerbahçe secimi kim kazandi?

Aziz Yıldırım Ali Koç için ne dedi?

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım, Ali Koç'a 'sözünü tut' dedi. Sarı lacivertlilerin eski başkanı, konu ile ilgili yaptığı konuşmada şu sözleri sarf etti; "Ben sana teklif yaptım, 150 milyon euro ben vereyim, 150 milyon da sen ver, futbolu sen, basketi biz yönetelim.

Aziz Yıldırımın konuşması ne zaman?

Sarı-lacivertlilerin dünü, bugünü ve yarını üzerine açıklamalarda bulunacağını açıklayan Yıldırım'ın toplantısı, saat 11:30'da Çırağan Sarayı'nda gerçekleşecek. Fenerbahçe TV, eski başkanın konuşmasını canlı olarak yayınlayacak. İlginizi Çekebilir Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan açıklamalar!

Aziz Yıldırım neden istifa etti?

tarihinde yapılan seçimde rakibi Hulusi Belgü'nün 1144 oy aldığı genel kurulda Aziz Yıldırım 5504 oyla 12. kez sarı lacivertli kulübün başkanlık koltuğuna oturdu ve seçim öncesi yaptığı konuşmada 6 Haziran'daki Şike Davası'nın ardından görevi bırakacağını açıklamıştır.

Ali koc kac oy aldi?

Fenerbahçe'de yapılan olağan seçimli genel kurulda mevcut başkan Ali Koç, tek aday olarak girdiği seçimde 6459 oy alarak ikinci dönem için yetki aldı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, tek aday olarak girdiği seçimlerde 6459 oy alarak ikinci kez başkanlığa seçildi.

Fenerbahçe kongresinde kaç kişi oy kullandı?

Fenerbahçe'de kongre öncesinde 29 bin 9 kişinin oy kullanma hakkı bulunuyor. Genel kurulda oy kullanma hakkı bulunan kongre üye sayısı , temsilci üye delege sayısı ise 107 olarak belirlenmişti. Sarı-lacivertlilerde buna göre oy kullanma hakkına sahip kişi sayısı toplam 29 bin 9 oldu.

Ali Koç ilk secimde KAC oy ALDI?

Oy kullanma hakkına sahip 26 bin 2 kişiden kişi oy kullandı ve Ali Koç 16 bin 92 oyla 20 yıldır başkanlık görevinde bulunan Aziz Yıldırım'ı geçerek Fenerbahçe'nin yeni başkanı oldu.

Faruk Yalçın aslen nereli?

Faruk Yalçın, yılında Ergani'de doğdu. Cumhuriyet'in ilan edildiği yıl hayata gözlerini açan Faruk Yalçın, babasının asker olması nedeniyle Türkiye'nin dört bir yanını gezdi. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın dayısı ve kulüp asbaşkanı Neşet Yalçın'ın amcası.

Faruk Yalçın nasıl öldü?

Liseyi bitirince Almanya'ya gönderilen on öğrenciden biri oldu. ilk şirketini İsviçre'de kurarak bir süre Almanya bağlantılı olarak işlerini geliştirdi. ... Son on beş yılını yaptırdığı hayvanat bahçesinde geçiren Faruk Yalçın, mide kanserine yakalanıp, İsviçre'nin Zürih kentinde 2 Aralık 2008'de yaşamını yitirdi.

Fenerbahçe kaç kişi oy kullanacak?

Ülker Stadı'nda gerçekleştirilecek kongrede mevcut başkan Ali Koç ile Eyüp Yeşilyurt başkanlık için yarışacak. Kulüp tarihinde ikinci kez statta düzenlenecek genel kurulda, aidatını yatıran 29 bin 9 üye oy kullanabilecek. Kongre saat 10.30'da başlayacak.

Fenerbahçe secimi kim kazandi?

Sarı-lacivertli kulübün bir önceki seçiminde 20 yıllık başkan Aziz Yıldırım karşısında 16 bin 92 oy alan Ali Koç, Fenerbahçe Kulübü'nün 33'üncü başkanı seçilmişti. Ali Koç, yarın başkan seçilmesi durumunda sarı-lacivertli kulübün 34'üncü başkanı olacak.