Ak Sigorta hangi firmanın?

İçindekiler:

  1. Ak Sigorta hangi firmanın?
  2. Genişletilmiş kasko Sigortası Nedir?
  3. Genişletilmiş kasko karşı tarafın hasarını öder mi?
  4. Sigortanın Önemi Nedir?

Ak Sigorta hangi firmanın?

Aksigorta'nın b hissesine sahip olan Sabancı Holding, hisselerinin 1'ini Temmuz 2011'de 220 milyon ABD doları karşılığında Belçika merkezli uluslararası sigorta şirketi Ageas'a devretmiştir.

Genişletilmiş kasko Sigortası Nedir?

Genişletilmiş kasko çarpma, çarpılma, hırsızlık, yanma gibi temel kasko sigortası hasarlarını karşılar. Bu teminatlara ek olarak araç sahibi ihtiyacı dahilinde teminat eklemeleri yapabilir. ... Aracın aldığı zararı karşılamakla beraber aynı zamanda araç içinde bulunan özel eşya ve aksesuarları da kasko dahilindedir.

Genişletilmiş kasko karşı tarafın hasarını öder mi?

Herhangi bir kazaya karışmanız durumunda sürücü olarak siz kusurlu olsanız dahi, kasko aracınızdaki zararı karşılar. Ancak kasko yalnızca sigortalı aracın hasarını karşılar. Karşı tarafta oluşan hasar ise trafik sigortası tarafından karşılanır.

Sigortanın Önemi Nedir?

Gerçekleşme olasılığı olan durumlarla karşılaşıldığında zararların giderilmesini sağlar. Katılımcı sayısına bağlı olarak riskin paylaşıldığı kişi sayısı da doğru oranda değişeceğinden, sigorta sayesinde tek seferde büyük tutarların ödenmesine gerek kalmaz. Sigorta hem kişi hem de kurumlara güven sağlar.