Öğretim Elemanı belgesi nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Öğretim Elemanı belgesi nasıl alınır?
  2. E başvurudan görev belgesi nasıl alınır?
  3. Hizmet cetveli nasıl alınır?
  4. Hizmet Cetveli nereden alınıyor?
  5. E Devlet'e başvuru görev belgesi nasıl alınır?

Öğretim Elemanı belgesi nasıl alınır?

e-Devlet kapısı üzerinden YÖK tarafından hizmete yeni açılan 'Öğretim Elemanı Belgesi Sorgulama ve Doğrulama Sistemi' sayesinde artık akademisyenler, kendi kadro bilgilerini içeren belgeyi üniversitelerine dilekçeyle müracaat edip yazı sürecini beklemeden sadece e-Devlet'e girerek çok daha kolay ve hızlı bir şekilde ...

E başvurudan görev belgesi nasıl alınır?

Görev belgesi başvurusu yapmak isteyenlerin ilk olarak e-devlet sistemine T.C kimlik numarası ve şifresi ile giriş yapması gerekiyor. Kullanıcıların karşılarına gelen ekranda arama kısmına " İçişleri Bakanlığı e- Başvuru" yazarak görev belgesi başvurusunda bulunabilir.

Hizmet cetveli nasıl alınır?

SGK hizmet dökümü belgesi, E-Devlet sistemi üzerinden alınır. SGK hizmet dökümü belgesinin alınabilmesi için E-Devlet sistemine giriş yapılması gereklidir. Sisteme giriş için; E-Devlet şifresi, mobil imza, E-imza, T.C. kimlik kartı, internet bankacılığı ve mobil bankacılık seçenekleri bulunur.

Hizmet Cetveli nereden alınıyor?

SGK onaylı sigorta hizmet dökümünü E-devlet sistemi üzerinden alabilirsiniz. SGK Hizmet Dökümü, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) çatısı altında bulunan tüm vatandaşlarımızın temin edebildikleri bir belgedir. Belge içerisinde sigorta ve prim bilgileri bulunmaktadır.

E Devlet'e başvuru görev belgesi nasıl alınır?

* E devlet sistemine giriş yapınız. * Arama boşluğu kısmına E-Başvuru yazınız. * Ekranda gözüken Başvuru Türü bölümünden Çalışma Muafiyet İzin İşlemleri bölümünü seçiniz. Ardından Alt Başvuru Türü için Çalışma İzin Belgesi Verilmesi kısmını seçiniz.