Maximum kart hangi bankaya ait?

İçindekiler:

  1. Maximum kart hangi bankaya ait?
  2. Is Bankasi Maximum Kart nedir?
  3. Maximum kart aidat ücreti ne kadar?
  4. Akses kart hangi bankaya ait?
  5. Iş bankası anında kredi kartı nedir?
  6. Cebe inen kredi kartı nedir?
  7. Is Bankasi Kredi Karti verir mi?
  8. Iş bankası anında kredi verir mi?
  9. Iş bankası kart aidatı var mı?

Maximum kart hangi bankaya ait?

Kredi Kartı Başvurunuz kapsamında, Türkiye İş Bankası A.Ş.

Is Bankasi Maximum Kart nedir?

Maximum Kart Özellikleri Maximum Kart, yurtiçinde VISA / MasterCard/ Troy ve yurtdışında VISA / MasterCard /Discover/Diner's Club* amblemini taşıyan tüm noktalarda geçerlidir. Üstelik yurtdışında yaptığınız alışverişlerden de MaxiPuan kazanabilirsiniz.

Maximum kart aidat ücreti ne kadar?

Yıllık kart ücreti ödemezsiniz. Maximum üye işyerlerinde yapacağınız alışverişlerde üye işyerleri tarafından sunulan MaxiPuan ve taksit ayrıcalıklarından faydalanabilirsiniz. Bankamatik Kartı özelliği sayesinde kartınıza bağlı vadesiz hesaplarınıza ulaşabilir ve bireysel bankacılık hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

Akses kart hangi bankaya ait?

Talimatınızı 444 25 25 Akbank Telefon Şubesi'nden veya Akbank Mobil'den verebilirsiniz. Axess'in her ay sunduğu kampanya ve fırsatları takip ederek ekstra chip-para kazanabilir, anlaşmalı üye işyerlerinde ekstra taksit fırsatlarından yararlanabilirsiniz.

Iş bankası anında kredi kartı nedir?

Anında Kredi, 100.000 TL'ye kadar olan tüm nakit ihtiyaçlarınızı size özel faiz oranları* ile anında karşılayabileceğiniz pratik bir bireysel kredidir. Kredi tutarı 50.000 TL üzerinde olan krediler için vade 24 ay ile sınırlı olup 50.000 TL ve altındaki kredilerde azami 36 ay olarak uygulanmaktadır.

Cebe inen kredi kartı nedir?

Akbank Mobil'den anında “Cebe İnenkart başvurunuzu yapıp sözleşmenizi imza derdi olmadan anında “Akbank Mobil'den” onaylayarak başvurunuzu tamamlayabilir, kartınızı anında internet alışverişlerinde kullanmaya başlayabilirsiniz. ... Kampanya sadece internet harcamalarında yapılacak işlemlerde geçerlidir.

Is Bankasi Kredi Karti verir mi?

İş Bankası Maximum kart, MaxiPuan kazandıran ve alışverişlerinizi taksitlendirip kolayca ödemenizi sağlayan kredi kartıdır. Maximum Kart, Gold, Platinum, Aidatsız Kart, Genç ve TEMA gibi çeşitleri vardır. İş Bankası Maximiles kredi kartı ile ise yaptığınız her alışverişten MaxiMil kazanabilirsiniz.

Iş bankası anında kredi verir mi?

Şubeye gitmeden kredi çekmek artık çok kolay! İşCep, İnternet Şubesi veya Bankamatiklerden anında kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Kredi başvurunuzun onaylanması halinde, çektiğiniz kredi tutarı İş Bankası'ndaki vadesiz hesabınıza anında aktarılır.

Iş bankası kart aidatı var mı?

Yıllık kart ücreti ödemezsiniz.