Mustafa Latif Topbaş kimin akrabası?

İçindekiler:

  1. Mustafa Latif Topbaş kimin akrabası?
  2. Mustafa Ali Topbaş nereli?
  3. BİM sahipleri kimlerdir?
  4. Bereket Gıda kimin?
  5. BİM Market kime satıldı?
  6. File Market kimin?
  7. Merkez Bereket AŞ kimin?

Mustafa Latif Topbaş kimin akrabası?

Mahmud Muhammed Topbaş Fatma Zehra TopbaşFatma Hande Topbaş Mustafa Latif Topbaş/Akrabalar

Mustafa Ali Topbaş nereli?

Mustafa Latif Topbaş, 1944 yılında İstanbul'da doğmuştur. Ahmet Afif Topbaş abisidir. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'la akrabalık ilişkisi yoktur. 1961 yılında tekstil sektöründe faaliyet gösteren bir aile şirketi olan Bahariye Mensucat A.Ş.'de ortak ve yönetici olarak iş hayatına başladı.

BİM sahipleri kimlerdir?

BİM'in kurucu ortaklarında Cüneyd Zapsu, Aziz Zapsu, Yasin El Kadı, Korkut Özal, Mustafa Latif Topbaş, Mehmet Fatih Saraç bulunuyor. BİM'in ana ilkesi; temel gıda ve tüketim malzemelerinin yüksek kalite ve en uygun fiyat ile tüketiciye sunulmasıdır.

Bereket Gıda kimin?

BİM'in şirket ortağı Mustafa Latif Topbaş, elinde bulundurduğu yüzde 14.78'lik halka kapalı payını, 2 milyar 737 milyon TL'ye kendi şirketi Merkez Bereket Gıda Sanayi'ne sattı.

BİM Market kime satıldı?

BİM SATILDI MI? BİM, Fas'taki şirketi BIM Stores SARL şirketinin hisselerinin yüzde 35'inin satışı için İngiltere merkezli Blue Investment Holding ile hisse alım satım sözleşmesi imzaladı.

File Market kimin?

- FİLE.

Merkez Bereket AŞ kimin?

Mustafa Latif Topbaş evli ve 4 çocuk sahibi. Türkiye'de indirim mağazacılığı yapan Bim Birleşik Mağazalar, ortağı Mustafa Latif Topbaş elinde bulundurduğu yüzde 14.78'lik borsaya kapalı olan payların tamamını sattı. Satış işlemi Merkez Bereket Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye hisse başına 61 TL'den oldu.