Kadıköy metro durağına nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Kadıköy metro durağına nasıl gidilir?
  2. Kartal Kadıköy metro kaç durak?
  3. M12 metro ne zaman açılacak?
  4. Metro ile Karaköye nasıl gidilir?

Kadıköy metro durağına nasıl gidilir?

Avrupa yakasından gelmek isteyenler ise Hacıosman – Yenikapı metrosu ile Zincirlikuyu durağında inip Söğütlüçeşme durağında 34 A Cevizlibağ – Söğütlüçeşme, 34 AS Avcılar – Söğütlüçeşme, 34 G Beylikdüzü – Söğütlüçeşme veya 34 Z Zincirlikuyu – Söğütlüçeşme nolu metrobüslerden birine binerek direk Kadıköy'e ulaşabilirler.

Kartal Kadıköy metro kaç durak?

Kadıköy Kartal metrosu hattı 16 durakla hizmete açıldı. Her durak arası ortalama 2 dakika ama duraklara erişim süreleri ise 10 dakikaya kadar uzuyor. Yeni açılan Kadıköy Kartal Metro hattı durakları süreleri yaptığımız seyahate göre şöyle gerçekleşti: Kadıköy – Ayrılıkçeşme metro istasyonu: 2 dakika.

M12 metro ne zaman açılacak?

Metro hattı 11 istasyondan oluşmaktadır. Toplamda 13 km uzunluğunda olup İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılmaktadır. Hattın inşaatı devam etmektedir, Sahrayıcedit ve SBÜ Hastanesi arasının 2022 yılı içerisinde, kalan 3 istasyonun 2023'de açılması planlanmaktadır.

Metro ile Karaköye nasıl gidilir?

METRO İLE KADIKÖY'E ULAŞIM Hacıosman-Yenikapı metro hattı ile Kadıköy'e ulaşmak için de Zincirlikuyu durağında inip Söğütlüçeşme'ye giden metrobüslerden birine binilerek son durakta inmek yeterli olmaktadır. 15 ya da 20 dakikalık bir yürüyüşün ardından Kadıköy'e ulaşılmaktadır.