Şef Refika Birgül kimdir?

İçindekiler:

  1. Şef Refika Birgül kimdir?
  2. Refikabirgul nereli?
  3. Refika Birgül hangi bölüm mezunu?
  4. Refika ne mezunu?
  5. Şef Refika Birgül evli mi?
  6. Aşçı Refika evli mi?
  7. Özel Küçükçekmece Hastanesi sahibi kim?
  8. Refika'nın Mutfağı Refika nereli?
  9. Dr Doğan Birgül kimdir?
  10. Dr Sadik Ahmet Hastanesi neden kapandı?
  11. Dr Isa Şahin hangi hastanede?

Şef Refika Birgül kimdir?

Refika Birgül Türk Şef Aşçı, Yazar, Psikolog ve aynı zamanda TV programı sunucusudur. Asıl mesleği psikologluk olan Refika Birgül, Akdeniz mutfağını Kıbrıslı annesinden, teyze ve dayılarından; İç Anadolu mutfağını ise Nevşehirli babasından, dede, hala ve yengelerinden öğrenir.

Refikabirgul nereli?

Kuzguncuk, İstanbul, Türkiye Refika Birgül/Doğum yeri

Refika Birgül hangi bölüm mezunu?

İlkokulu Yeşilköy'de Hamdullah Suphi Tanrıöver İlköğretim Okulunda, liseyi Robert Kolejinde bitirdi. Lise yıllarında siyah beyaz fotoğrafa çok meraklıdır, karanlık odada uzun saatler geçirir. Yine o dönemde, matematik ve fiziği birleştirerek bir dans projesi hazırlamıştır. Koç Üniversitesinde psikoloji okudu.

Refika ne mezunu?

Lise yıllarında siyah beyaz fotoğrafçılığa merak salan Refika Birgül, matematik ve fiziği birleştirerek bir dans projesi hazırladı. Birgül, lisans eğitimini Koç Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nde tamamladı.

Şef Refika Birgül evli mi?

Refika Birgül, liseyi Robert Koleji'nde okudu. Yüksek öğrenimini ise Koç Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nde tamamladı. ... Refika Birgül'ün babası Doğan Birgül'dür. Refika Birgül evli değildir.

Aşçı Refika evli mi?

Refika Birgül, liseyi Robert Koleji'nde okudu. Yüksek öğrenimini ise Koç Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nde tamamladı. ... Refika Birgül'ün babası Doğan Birgül'dür. Refika Birgül evli değildir.

Özel Küçükçekmece Hastanesi sahibi kim?

Özel Küçükçekmece Hastanesi sahibi kimdir, Özel Küçükçekmece Hastanesi kimin gibi sorular da merak konusu olmuştu. Borçlarını karşılayamaması nedeniyle icradan satılan Dr. Sadık Ahmet Hastanesi'nin yeni sahibi Doğukan Sağlık Hizmetleri A.Ş oldu.

Refika'nın Mutfağı Refika nereli?

Yaşamı Anne tarafından Kıbrıs, baba tarafından Nevşehirli olan Refika; aile fertlerinin doktor olduğu bir ailede büyüdü. İlkokulu Yeşilköy'de Hamdullah Suphi Tanrıöver İlköğretim Okulunda, liseyi Robert Kolejinde bitirdi.

Dr Doğan Birgül kimdir?

Eylül 1949'da Nevşehir'de doğdu. 1973 yılında İstanbul Tıp Fakültesi'nden derece ile mezun olan Dr. Birgül, İstanbul'daki Nevşehirli işadamlarının da katkıları ile Nevşehir Hacı Bektaşi Veli Üniversitesi'nin tüm binaların yapımına katkı sağladı. ...

Dr Sadik Ahmet Hastanesi neden kapandı?

İcradan satışa çıkarılmıştı Sadık Ahmet Hastanesi'nin binası olarak biliniyor. 1996 yılı ila 2019 yılları arasında Küçükçekmece'de faaliyet gösteren Dr. Sadık Ahmet Hastanesi, mali nedenlerden dolayı geçtiğimiz yılın Ağustos ayında icradan satış çıkarılmıştı. Satışa sunulan Dr.

Dr Isa Şahin hangi hastanede?

Uzm.Dr. İsa Şahin Özel Baypark Hastanesi'nde görev yapmaktadır.