PTT 60 ay vadeli kredi veriyor mu?

İçindekiler:

  1. PTT 60 ay vadeli kredi veriyor mu?
  2. N Kolay kredi güvenilir mi?
  3. PTT ihtiyaç kredisi ne kadar veriyor?
  4. Aktifbank kredi ödemesi nasıl yapılır?
  5. PTT Sicili bozuk olana kredi veriyor mu?
  6. N kolay kimin?
  7. Aktif Bank ödemeleri nereye yapılır?

PTT 60 ay vadeli kredi veriyor mu?

Emekliye uygun faizli bireysel kredi PTTBank, emekli maaş müşterilerine 1250 lira ile 80 bin lira aralığında 60 aya kadar vade seçenekleri ve uygun faiz oranlarıyla bireysel kredi hizmeti de sunacak. Emekli müşterilerin PTT iş yerlerine kimlik belgeleriyle başvurarak kredi başvuru formunu doldurması yeterli olacak.

N Kolay kredi güvenilir mi?

N Kolay Bono, tıpkı vadeli mevduat hesabı gibi güvenilir bir yatırım aracıdır. N Kolay Bono alırken hiçbir işlem ücreti ödemeyeceğiniz gibi, bononuz olduğu sürece Aktif Bank'tan EFT ve havale gibi bankacılık işlemlerinizi ücretsiz şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

PTT ihtiyaç kredisi ne kadar veriyor?

Acil nakit ihtiyacı olan emekliler, kendilerine en yakın PTT şubesine giderek 80.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi alabiliyor. PTT'nin emeklilere sunduğu ihtiyaç kredisinin özelikleri ise şöyle: 3 ila 36 ay vadede 1.250 TL – 80.000 TL tutar aralığı için faiz oranı % 2,79 olarak uygulanıyor.

Aktifbank kredi ödemesi nasıl yapılır?

N Kolay Kredimin Taksit Ödemelerini Nasıl Yapabilirim? Aktif Bank internet şubesini kullanarak, PTT Şubelerinden ve Pttmatik'lerden ücretsiz olarak taksit tutarını yatırabilirsiniz.

PTT Sicili bozuk olana kredi veriyor mu?

Sicili bozuk olan ya da Kredi notu düşük olan yani bankalardan kredi çekemeyen vatandaşlar için PTT düşük faizli borç kapatma kredisi başlatıyor. ... Çünkü PTT birleştirme kredisinden hem başka bankalara borcu olan vatandaşlar yararlanıyor hem de sicili bozuk olanlar Kredi çekebiliyor.

N kolay kimin?

Hizmet vermeye başladığı günden bu yana müşterilerinin hayatını kolaylaştırmak için teknoloji yatırımları yapan Aktif Bank, amiral gemisi olan "N Kolay" dünyasını, yeni ürün ve hizmetlerle büyütüyor.

Aktif Bank ödemeleri nereye yapılır?

Aktif Bank internet şubesini kullanarak, PTT Şubelerinden ve Pttmatik'lerden ücretsiz olarak taksit tutarını yatırabilirsiniz.