MNG Kargo kaça kadar dağıtım yapıyor 2020?

İçindekiler:

  1. MNG Kargo kaça kadar dağıtım yapıyor 2020?
  2. MNG kargo Kurye dağıtımda ne demek?
  3. MNG kargo tekrar dağıtıma çıkar mı?
  4. MNG Kargo kaça kadar kargo alımı yapıyor?
  5. Sabah dağıtıma çıkan kargo ne zaman gelir?
  6. Sürat Kargo en son kaça kadar dağıtım yapıyor?
  7. Kargo kurye de ne demek?
  8. Teslim edilemeyen kargo ne kadar bekler?
  9. Kargo teslimatı saat kaça kadar?

MNG Kargo kaça kadar dağıtım yapıyor 2020?

MNG KARGO DAĞITIM VE TESLİMAT SAATLERİ MNG Kargo pazartesi, salı, çarşamba, perşembe ve cuma günleri saat 09.00 - 18:00 arasında dağıtım ve teslimat yapmaktadır. Cumartesi günü ise dağıtım saatleri 09.00 - 14:00 arasındadır. Yani sabahtan öğlene kadar dağıtım ve teslimat yapılmaktadır.

MNG kargo Kurye dağıtımda ne demek?

Kargonuzun dağıtıma çıktığı bilgisi geldiyse, paketiniz size ulaştırması için kuryeye teslim edilmiş demektir.

MNG kargo tekrar dağıtıma çıkar mı?

Şubeye gönderildiği haberini aldığımız kargoyu üç gün içerisinde almamız gerekir. Aksi taktirde üç günün sonunda kargo, tekrar göndericiye geri gönderilmek üzere yola çıkar. Yani, şubeye giden kargo tekrar dağıtıma çıkmaz. Alıcı tarafından alınması gerekir.

MNG Kargo kaça kadar kargo alımı yapıyor?

Pazar ve Cumartesi* günü hariç haftanın tüm günleri saat 15:00'a kadar alım talebinde bulunabilirsiniz. *Cumartesi günleri saat 12:00'a kadar alım yapılmaktadır. Adresten Alım saatleri şube çalışma zamanlarına göre farklılık gösterebilir.

Sabah dağıtıma çıkan kargo ne zaman gelir?

Kargonun gönderildiği şubeye kargonun çıkış yaptığı şehirde dâhil olmak üzere en yakın mesafeye kargo şubeden çıktıktan 1 iş günü sonrasında, en uzak mesafeye ise 2 iş günü içinde teslim eder. PTT şubeleri sabah 8.30'dan 12.30'a kadar açıktır.

Sürat Kargo en son kaça kadar dağıtım yapıyor?

Sürat Kargo Dağıtım/ Teslimat Saatleri : Sürat Kargo gönderileri hafta içi ( Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi ) sabah 09:00 ile akşam saat 18:00 arasında teslim etmektedir. Sürat Kargo Cumartesi günü ise saat 14:00'e kadar kargo teslimi yapmaktadır.

Kargo kurye de ne demek?

Kurye; mektup, posta, paket ya da her türden iletinin ulaştırılmasında çalışan kişidir. Kuryeler, posta servislerinden farklı olarak daha hızlı teslimat, kolay takip ve güvenlik gibi nedenlerle kullanıcılar tarafından tercih edilir.

Teslim edilemeyen kargo ne kadar bekler?

Alıcıya ulaşamadığımız durumlarda, kargolarınız; teslimat şubesine geliş tarihinden itibaren 3 gün süreyle şubede bekletilmektedir. Alıcının talebi olmadığı takdirde göndericiye kargosu, 3 gün sonunda iade edilmektedir.

Kargo teslimatı saat kaça kadar?

Yurtiçi Kargo saat kaçta açılıyor: Kargo şirketi Yurtiçi Kargo 09.00 - 18.00 saatleri arasında açık ve dağıtım yapıyor. Aras Kargo çalışma saatleri: Aras Kargo 09.00 - 18.00 saatleri arasında çalışıyor.