Istanbul Üniversitesi Marmaray ile nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Istanbul Üniversitesi Marmaray ile nasıl gidilir?
  2. Yenikapı'dan Cerrahpaşa'ya nasil gidilir?
  3. Istanbul üniversitesi kaç tane kampüsü var?
  4. Esenler Otogardan istanbul üniversitesine nasıl gidilir?
  5. Cerrahpaşa Hastanesine metro ile nasıl gidilir?
  6. Eminönü Cerrahpaşaya nasıl gidilir?

Istanbul Üniversitesi Marmaray ile nasıl gidilir?

Ümraniye'den Üsküdar-Çekmeköy metrosuna binerek Üsküdar son durakta indikten sonra Marmaraya aktarma yapınız. Marmaray ile Sirkeci durağında indikten sonra Kabataş-Bağcılar tramvay hattına aktarma yaparak tramvayın Beyazıt-Kapalıçarşı durağında indiğinizde İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüsü'ne ulaşabilirsiniz.

Yenikapı'dan Cerrahpaşa'ya nasil gidilir?

Atatürk Havalimanı- Yenikapı metro hattını kullanarak Yenikapı istasyonunda indikten sonra 10 dk yürüyüş mesafesinde 72T Yeşilköy Taksim İETT otobüs hattını kullanarak Yusufpaşa durağında indikten sonra yeni bir aktarma yapıp 35 Eminönü/Kocamustafapaşa İETT otobüsüne binip Cerrahpaşa durağında inerek hastanemize ...

Istanbul üniversitesi kaç tane kampüsü var?

Üniversite bünyesinde 20 fakülte, 3 yüksek okul, 6 meslek yüksek okulu ve 3 enstitü bulunmaktadır. – Akademik kadrosunda 6000 akademisyen bulunur. – Okulun 12 adet kampüsü vardır, bunların en büyükleri Beyazıt ve Avcılar kampüsleridir.

Esenler Otogardan istanbul üniversitesine nasıl gidilir?

Esenler Otogarı'ndan Beyazıt Kampüsü'ne toplu taşımayla gitmek için tercih edebileceğiniz ilk rotada; otogardan yaklaşık 3 dakika Otogar İstasyonu durağına yürümeli ve M1A ya da M1B Yenikapı metrosuna binmelisiniz.

Cerrahpaşa Hastanesine metro ile nasıl gidilir?

Esenler, Bayrampaşa taraflarından geliyorsanız Yenikapı-Havalimanı metrosuyla Aksaray durağında ininiz. Buradan tramvay istikametine yürüyünüz. Yusufpaşa otobüs durağından 35, 35A, 35C numaralı otobüslerden birine binerek Cerrahpaşa durağında indiğinizde Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ne ulaşabilirsiniz.

Eminönü Cerrahpaşaya nasıl gidilir?

Eminönü-Yusufpaşa Tramvay Hattını kullanarak Yusufpaşa istasyonunda indikten sonra yeni bir aktarma yapıp 35 Eminönü/Kocamustafapaşa İETT otobüsüne binip Cerrahpaşa durağında inerek hastanemize ulaşabilirsiniz.