Bayram maaşları ne zaman yatacak 2021?

İçindekiler:

  1. Bayram maaşları ne zaman yatacak 2021?
  2. Bayram ikramiyesi ve maaşlar ne zaman yatacak?
  3. Haziran maasi ne zaman yatacak?
  4. Maaşları ne zaman ödenecek?
  5. Emekli maaşları hangi tarihlerde yatıyor?
  6. Temmuz ayı emekli maaşı ne zaman ödenecek?
  7. Nakdi yardım ne zaman yatacak?
  8. Kurbanda emekli maaşları ne zaman yatacak?
  9. Emekli maaşları ne kadar zam geldi?

Bayram maaşları ne zaman yatacak 2021?

Emeklilere ödenecek bayram ikramiyeleri 13-16 Temmuz arasında ödenecek. Emekli maaşları ne zaman ödenecek? Kurban bayramı ikramiyesi 2021... Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, yaklaşık 12 milyon emeklinin Kurban Bayramı ikramiyelerinin 13-16 Temmuz tarihleri arasında ödeneceğini söyledi.

Bayram ikramiyesi ve maaşlar ne zaman yatacak?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin: Bayram ikramiyeleri SSK emeklilerimize 13-14 Temmuz'da, Emekli Sandığı kapsamında olanlara 15 Temmuz'da, Bağ-Kur emeklilerimize de 16 Temmuz'da ödenecek.

Haziran maasi ne zaman yatacak?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in açıklamasına göre, Haziran ayına ilişkin Kısa Çalışma ve İşsizlik Ödeneği ödemelerinin 5 Temmuz'da hesaplara yatacak.

Maaşları ne zaman ödenecek?

Bilgin, emekli ve hak sahiplerinin Kurban Bayramı ikramiyeleri ile birlikte zamlı olarak emekli aylıklarının SSK emeklileri için 13-14 Temmuz tarihleri arasında, Bağ-Kur emeklileri için de 16 Temmuz'da hesaplara yatırılacağını açıkladı.

Emekli maaşları hangi tarihlerde yatıyor?

- 4 olanlara her ayın 24'ünde, - 2 olanları her ayın 25'inde, - 0 olanlara her ayın 26'sında ödeme alırlar. - 2 ve 0 olanlar her ayın 28'inde maaşlar yatırılır.

Temmuz ayı emekli maaşı ne zaman ödenecek?

Bilgin, emekli ve hak sahiplerinin Kurban Bayramı ikramiyeleri ile birlikte zamlı olarak emekli aylıklarının SSK emeklileri için 13-14 Temmuz tarihleri arasında, Bağ-Kur emeklileri için de 16 Temmuz'da hesaplara yatırılacağını açıkladı.

Nakdi yardım ne zaman yatacak?

Nakdi Ücret Desteği, bir ay içerisinde en fazla 30 gün olmak üzere işçinin kendisine ödenmektedir. Ödemeler, ilgililerin işverenleri tarafından bildirilen; IBAN/ PTT şube gibi ödeme kanalları aracılığıyla İŞKUR tarafından yapılmaktadır. Ödemeler, ücretsiz iznin verildiği ayı izleyen ayın 8'inden itibaren yapılmaktadır.

Kurbanda emekli maaşları ne zaman yatacak?

Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman ödenecek? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin: Bayram ikramiyeleri SSK emeklilerimize 13-14 Temmuz'da, Emekli Sandığı kapsamında olanlara 15 Temmuz'da, Bağ-Kur emeklilerimize de 16 Temmuz'da ödenecek.

Emekli maaşları ne kadar zam geldi?

Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) açıkladığı haziran ayı enflasyon verileri ile birlikte memur maaşlarına ve emekli aylıklarına yapılacak zam oranı da belli oldu. Buna göre, memur maaşlarına ve tüm emekli aylıklarına yüzde 8.45 oranında zam yapıldı.