Vodafone müşteri puanı nasıl artar?

İçindekiler:

  1. Vodafone müşteri puanı nasıl artar?
  2. Vodafone puanla telefon nasıl alınır?
  3. Vodafone iPhone 8 kaç puan?
  4. Vodafone kredi limitimi nasıl öğrenebilirim?
  5. Vodafone faturaya ek kaç telefon alınır?
  6. Vodafone kac puana telefon?

Vodafone müşteri puanı nasıl artar?

Vodafone skorunu artırmak için faturalı hat kullanmanız gereklidir. Vodafone'a ait kullandığınız hattın fatura ödemelerini her ay düzenli ödeyerek puanınızı artırabilirsiniz. Her ay düzenli ödeme yapıldığında, müşteri skorunuz hızla artar.

Vodafone puanla telefon nasıl alınır?

Cihaz sahibi olmak için yeterli bir puanınız bulunuyor ise en yakın Vodafone bayisine giderek cihaz satın alabilirsiniz. Birikmiş puanınız 1000 puan ise 1000 TL'lik cihaz, 6000 puan ise 6000TL ve üzeri bir cihaz almaya hak kazanmış olursunuz.

Vodafone iPhone 8 kaç puan?

Sistemdeki en yüksek puan 60 puana sahip bir Vodafone hat sahibi iPhone 8 satın alma şansına sahiptir.

Vodafone kredi limitimi nasıl öğrenebilirim?

Vodafone hat sahipleri banka kredi puanını sorgulamak için yapmaları gereken tek şey aşağıdaki resimde de yer aldığı gibi SMS bölümlerine girmeleri T.C. kimlik numarasını yazması arada bir boşluk bırakıp sadece doğum yılını girmeleri ve bu mesajı 1112 ye göndermeleridir.

Vodafone faturaya ek kaç telefon alınır?

Ödenmemiş borcunuz ve hattınızda herhangi bir kısıtlama olmaması gerekmektedir. Adınıza kayıtlı GSM numaraları üzerinden limit puanınızın yeterli olması durumda en fazla 3 cihaz kampanyasına katılabilirsiniz.

Vodafone kac puana telefon?

Vodafone puan sisteminde her 1 puan 1 TL ye karşılık gelmektedir. Örneğiniz 3000 puanı olan biri 3000 TL telefon yada cihaz alabiliyorken 6000 puanı olan biri daha yüksek fiyatlı cihaz yada telefonu alabilir.