CIF Sprey Ultra Hijyen ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. CIF Sprey Ultra Hijyen ne işe yarar?
  2. CIF sprey ne kadar?
  3. CIF leke uzmanı nerelerde kullanılır?
  4. CIF ultra hijyen alkol bazlı sprey nerede kullanılır?
  5. CIF sprey nerelerde kullanılır?
  6. Cif Power & Shine mutfak nerelerde kullanılır?
  7. Cif Power & Shine banyo nasıl kullanılır?
  8. Cifle koltuk silinir mı?
  9. CIF alkol bazlı sprey nerelerde kullanılır?
  10. CIF hangi markanin?
  11. Cif Power Shine mutfak ne işe yarar?
  12. Cif Power Shine ne işe yarar?

CIF Sprey Ultra Hijyen ne işe yarar?

Cif Sprey Her Yer Ultra Hijyen, çok amaçlı bir temizleyicidir. ... Ocak temizliğinde, mutfak dolaplarının silinmesinde, yer karolarında veya duvar fayanslarında da çamaşır suyunun getirdiği yüzey hijyeni Cif ile evinizde. Spreyin kullanımı çok basittir.

CIF sprey ne kadar?

Cif mutfak sprey temizleyici, portakal ve limon özlü formülü ile en zorlu yağ lekelerinde bile 10 saniyede mükemmel temizlik sağlar. Sprey sayesinde yüzeyleri ovalamanıza, aşındırmanıza gerek kalmaz....İADE KOŞULLARI.
TaksitAylık TutarToplam Tutar
Peşin12,95 TL12,95 TL

CIF leke uzmanı nerelerde kullanılır?

Kullanım alanları: Mutfak temizliği, Koltuk temizliği, Banyo temizliği, Halıdaki lekeler, kıyafet lekeleri, leke temizleyici, leke giderici, çok amaçlı kırmızı sprey. Çok amaçlı formulü sayesinde mutfak ve banyo yüzeylerinizdeki, halı ve koltuklarınızdaki ve giydilerinizdeki günlük kirleri temizlemenizi sağlar.

CIF ultra hijyen alkol bazlı sprey nerede kullanılır?

İçeriğindeki %80 alkol ile birçok yüzeyde hijyen sağlar, hoş kokusu sayesinde geriye ferah hijyen kokusu kalır. Ev içerisinde sık dokunulan kapı kolu, ışık düğmeleri, damacana, tezgah, dolap tutmaçları gibi yüzeylerde, mutfak ve banyonuzda kullanıma uygundur.

CIF sprey nerelerde kullanılır?

Cif her yer leke uzmanı sprey formülü çok amaçlı olup mutfak, banyo, halı, koltuk ve kıyafet yüzeylerinde kullanılabilir.

Cif Power & Shine mutfak nerelerde kullanılır?

Salça izleri, donmuş yağ lekeleri, yemek kalıntıları ve daha birçok kiri üzerinde tutan lavabo temizliği için tek başına yeterlidir.

Cif Power & Shine banyo nasıl kullanılır?

Banyo lavabosu temizlemeye başlamadan önce üzerindeki eşyaları kaldırın, silin ve tekrar düzenlemek için bir sepette bir araya getirin. Ardından Cif Krem'i kullanarak banyo lavabosunu güzelce temizleyin. Hemen ardından lavabo armatürlerini temizlemek için Cif Power & Shine Banyo kullanın, temizleyin ve durulayın.

Cifle koltuk silinir mı?

Mutfak ve banyolarınızda oluşan su, kireç ve kir lekelerini anında çözerek yüzeyleri pırıl pırıl yapan Cif sprey, halı ve koltuk gibi yumuşak yüzeyleri temizlemek için de birebir.

CIF alkol bazlı sprey nerelerde kullanılır?

Ev içerisinde sık dokunulan kapı kolu, ışık düğmeleri, damacana, tezgah, dolap tutmaçları gibi yüzeylerde, mutfak ve banyonuzda kullanıma uygundur.

CIF hangi markanin?

Cif, Unilever şirketine ait bir temizlik markasıdır.

Cif Power Shine mutfak ne işe yarar?

Mutfak temizliği için geliştirilmiş olan ürün, yüzeylerin çizilmesini de engelleyerek parlak kalmasını sağlar. Zorlu yağları %100 çözen yapısı ile fırın temizleme konusunda da önemli bir rol oynar. Kurumuş yağ lekelerini ve kirleri mutfağınızdan söker atar.

Cif Power Shine ne işe yarar?

Bataryaları temizlemek, parlak görünümüne tekrar kavuşturmak için Cif Power & Shine Banyo'yu kullanabilirsiniz. Su ve kir tutmaz teknolojisi ile sabun artıklarını da ortadan kaldırır. Cif'i lekeler üzerinde kullanırken düşünmenize neredeyse hiç gerek yok çünkü Cif lekelere düşman yüzeylere dosttur.