Aktif Bank Genel Müdürü kim?

İçindekiler:

  1. Aktif Bank Genel Müdürü kim?
  2. Aktif Bank kaç şubesi var?
  3. Aktif Bank Ceo'su Kim?
  4. Betügül Toker Kimdir?
  5. Aktif Bank para nereden cekilir?
  6. Aktif Bank ın sahipleri kimlerdir?
  7. Aktif Yatırım Bankası A Ş kimin?
  8. N kolay Bono nereden alınır?
  9. N kolay kredi kimlere verilir?
  10. N kolay Bono güvenilir mi?
  11. Aktif Bank nasıl bir bankadır?
  12. Aktif Bank kimlere ait?

Aktif Bank Genel Müdürü kim?

Ayşegül Adaca Oğan, Ocak 2021 itibariyle Aktif Bank Genel Müdürü olarak görevini sürdürecek. Sümer ise Çalık Holding bünyesindeki yeni görevlerine ilave olarak Aktif Bank ve iştiraklerinin Yönetim Kurulları'nda görev almaya devam edecek.

Aktif Bank kaç şubesi var?

Türkiye genelinde bulunan 12 şubesi ile Aktif Bank, ağırlıklı olarak bire bir iletişim gerektiren kurumsal bankacılık, yatırım bankacılığı ve özel bankacılığa odaklanıyor.

Aktif Bank Ceo'su Kim?

Ayşegül Adaca Oğan (Oca 2021–) Aktif Bank/CEO

Betügül Toker Kimdir?

1976 doğumlu olan Betügül Toker, Bilkent Üniversitesi Ekonomi Bölümü'nden mezun olmuştur. 19 yıllık deneyime sahip olan Toker, 2018 yılında Aktif Bank bünyesine katılmıştır.

Aktif Bank para nereden cekilir?

N Kolay Banka Kartı ile Türkiye'deki tüm ATM'lerden para çekebilirsiniz. Mastercard ve Visa amblemi bulunan milyonlarca işyerinde veya online olarak güvenle alışveriş yapabilirsiniz. N Kolay Banka Kartınız ile yaptığınız tüm işlemleri ve kart bakiyenizi Aktif Bank İnternet Şubesi'nden görüntüleyebilirsiniz.

Aktif Bank ın sahipleri kimlerdir?

Aktif Yatırım Bankası A.Ş. Aktif Bank, 1999 yılında Çalık Holding bünyesinde kurulan, 2007'de yeniden yapılandırılan ve 2008 yılında Aktif Bank adını alan, Türkiye'nin özel sermayeli yatırım bankasıdır.

Aktif Yatırım Bankası A Ş kimin?

Çalık Holding Aktif Bank/Üst kuruluşları

N kolay Bono nereden alınır?

Nereden ve nasıl N Kolay bono alabilirim? Bankamızın müşterisiysen N Kolay bonoyu mobil uygulamamız veya İnternet Şubemiz üzerinden, 0850 724 26 66 no'lu İletişim Merkezimizi arayarak veya Aktif Bank şubelerinden alabilirsin.

N kolay kredi kimlere verilir?

N Kolay Kredi Özellikleri Minimum 2.000 TL, maksimum 30.000 TL kredi kullanılabilir. T.C. vatandaşı olan 18 yaşından büyük ve kredi sicilinde sorun olmayan herkes başvurabilir. 3-36 ay arası vadelerde kullanılabilir.

N kolay Bono güvenilir mi?

N Kolay Bono, tıpkı vadeli mevduat hesabı gibi güvenilir bir yatırım aracıdır.

Aktif Bank nasıl bir bankadır?

Aktif Bank, Türkiye'nin en büyük özel sermayeli yatırım bankasıdır. ... Aktif Bank'ın günümüzde sekiz adet şubesi bulunmaktadır. Bu şubeler genellikle bire bir iletişim gerektiren kurumsal bankacılık, yatırım bankacılığı ve özel bankacılık odağında hizmetlerini gerçekleştirmektedir.

Aktif Bank kimlere ait?

Aktif Bank, 1999 yılında Çalık Holding bünyesinde kurulan, 2007'de yeniden yapılandırılan ve 2008 yılında Aktif Bank adını alan, Türkiye'nin özel sermayeli yatırım bankasıdır.