Telefonda KVK garanti ne demek?

İçindekiler:

  1. Telefonda KVK garanti ne demek?
  2. KVK garantili Xiaomi alınır mı?
  3. Kvklı telefon ne demek?
  4. Xiaomi KVK garantisi var mı?
  5. Xiaomi Türkiye garantisi nedir?
  6. Xiaomi Türkiye distribütörü kim?
  7. Xiaomi kaç yıl garantili?
  8. Redmi Note 8 garantisi ne kadar?
  9. Telefonun garantisini nasıl öğrenebilirim?
  10. Samsung telefonun garantisi olup olmadığını nasıl öğrenebilirim?
  11. Telefonun garantisine nasıl bakılır iPhone?
  12. Huawei telefon garantisi kaç yıl?
  13. Huawei telefonun orjinal olduğunu nasıl anlarız?
  14. Huawei ekran değişimi garantiyi bozar mı?
  15. Ekran değişimi garantiyi bozar mı?

Telefonda KVK garanti ne demek?

Kvk garantisi; Kvk'nın distribütörlüğünü yaptığı telefon markalarından birisini aldığında bu telefonun Kvk firması tarafından garanti altına alındığı işaret etmektedir.

KVK garantili Xiaomi alınır mı?

KVK resmi olarak Xiaomi garantisi değil. ... Xiaomi modellerinde 3 seçenek oluyor genelde. TR garantili, KVK garantili birde ithalatçı garantili.

Kvklı telefon ne demek?

K.V.K açılımı aslında Mehmet Emin Karamehmet, Murat Vargı, Osman Kavela'nın soy adlarının baş harflerinden meydana gelmektedir. Bu isim aslında ülkemizin cep telefonu distribütörüdür. ... KVK bir cep telefonu distribitörü olduğu için birçok telefon markası KVK ile anlaşmalı çalışır ve garanti hizmeti sunmaktadır.

Xiaomi KVK garantisi var mı?

Xiaomi türkiye garantisi diye bir garanti servisi yok. Adı geçen kvk olsun yada Gen-Pa, evobt veya delta ; hepsi ithalatçı garanti kapsamındadır.

Xiaomi Türkiye garantisi nedir?

Xiaomi cihazları satın alırken ürün hakkında Xiaomi Türkiye garantili ifadesi kullanılmaktadır. Bu ifade Türkiye'de satılan Xiaomi cihazlarının olası bozulmaları ya da arızalanmaları durumunda tek yetkili firmanın güvencesi altında olduğunu ifade etmektedir.

Xiaomi Türkiye distribütörü kim?

Evofone | Xiaomi Türkiye Resmi Distribütörü

Xiaomi kaç yıl garantili?

Garanti, satın alma tarihinden itibaren ana ünite için iki (2) yıl, çıkarılabilir pil ve şarj cihazı için on iki (12) ay ve çıkarılamayan pil için iki (2) yıl boyunca geçerlidir.

Redmi Note 8 garantisi ne kadar?

Bu ürün 2 yıl süre ile ithalatçı firma garantisi altındadır. ''İthalatçı Firma Garantili'' ürünlerde 2 yıl süresince, garanti belgenizde bilgileri yer alan teknik servisten garanti kapsamı dahilinde ücretsiz faydalanabilirsiniz. 2 yıl sonrasında ise, marka ile ilgili yetkinliği bulunan tüm teknik servislerden ücretli ...

Telefonun garantisini nasıl öğrenebilirim?

Cihazınızın garanti durumu hakkındaki bilgilere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Bilgi: IMEI numarasını *#06# tuşlayarak öğrenebilirsiniz. Bilgi: Eğer, sahip olduğunuz IMEI numarası, 15 karakterden kısa ise, başına eksik karakter sayısı kadar, 0 (sıfır) ekleyerek, 15 karaktere tamamlayabilirsiniz.

Samsung telefonun garantisi olup olmadığını nasıl öğrenebilirim?

Bu kodu kullanarak telefonunuzun garanti sorgulamasını yapabilir ve garanti süresinin dolmasına ne kadar kaldığını öğrenebilirsiniz. Telefonunuzun Imei kodunu öğrenmek için *#06# tuşlarına basmanız yeterlidir. Bu tuşlara bastığınızda USSD kodu çalışacak ve ekranınıza 15 haneden oluşan bir kod gönderilecektir.

Telefonun garantisine nasıl bakılır iPhone?

iPhone cihazların garanti süresini sorgulamak için öncelikle, cihazın seri numarasını bilmeniz gerekiyor. Bunun için Ayarlar'a girerek Genel seçeneğinde Hakkında kısmına girmeniz yeterli. Cihazınızın seri numarasını öğrendikten sonra Apple'ın garanti durumu sayfasına tıklayın.

Huawei telefon garantisi kaç yıl?

Her ürünün garanti süresi nihai kullanıcıya ürünün satıldığı tarihten itibaren başlayarak 2 yıldır ve bu tarihler ürünü satın aldığınızda satıcı tarafından ürün seri numarası ile beraber ürün garanti belgesi ve fatura üzerine işlenmiş olmalıdır.

Huawei telefonun orjinal olduğunu nasıl anlarız?

Android, iOS ve diğer cihazlarda IMEI numarası genellikle Ayarlar -> Cihaz Hakkında bölümünde bulunabilir. Cihazın IMEI numarasını arama ekranına *#06# yazarak öğrenebilirsiniz. Öğrendiğiniz IMEI numarasını e-devlet üzerinden ücretsiz olarak sorgulayabilirsiniz.

Huawei ekran değişimi garantiyi bozar mı?

Çok fazla laf kalabalığı yapmadan söyleyelim, ekran kırılması hiçbir firmada garanti kapsamına alınmadığı gibi Huawei firması tarafından da herhangi bir garanti kapsamına alınmamaktadır…

Ekran değişimi garantiyi bozar mı?

Ekranının kırılması, ön cam çatlaması, iç ekran kırılması, telefonun darbe alması sonucu ekranın hasar görmesi ve sıvı teması telefon üreticileri tarafından tamamen kullanıcı hatası olarak kabul edildiği için garanti kapsamı dışında kalır.