İŞKUR evlere ek iş veriyor mu?

İçindekiler:

  1. İŞKUR evlere ek iş veriyor mu?
  2. Evde maske paketleme işi var mı?
  3. Evde ek iş için nereye başvurulur?
  4. Eldiven paketleme nasıl yapılır?

İŞKUR evlere ek iş veriyor mu?

Evde paketleme işine katılmak isteyen kadınlar, adresilerine en yakın İŞKUR şubesine giderek kayıt yaptıracak. Kayıttan önce ise İŞKUR evde ek iş başvuru formunu dolduracak. ... Sisteme kaydı yapılan kişiye uygun evde paketleme işi geldiğinde, verdiği cep telefonuna İŞKUR tarafından SMS gönderilecek.

Evde maske paketleme işi var mı?

Türkiye maske imalatı yapan firmalar yurt dışına da gönderilmektedir. Bu sebepten dolayı ise, firmalar yada büyük fabrikalar paketleme işini evlere ek iş olarak vermektedir. Bu sayede istenilen siparişler zamanında teslim edilmekte olup, paketlemeler kısa sürede yapılmaktadır.

Evde ek iş için nereye başvurulur?

İş başvurusunda bulunmak için kendinize en yakın İŞKUR şubesine giderek İŞKUR evde ek iş başvuru formunu doldurmanız yeterli. Yetkililer aracılığı ile sisteme kayıt edileceksiniz.

Eldiven paketleme nasıl yapılır?

Her kutunun üzerinde koyacağınız eldivenlerin sayısı yazmaktadır. Eldivenleri düzgün bir şekilde belirtilen adetlerde kutulara koyduktan sonra, kutuların ağız kısmını para bandı ile bantlayarak paketleme işlemini tamamlamış olacaksınız. Paketlediğiniz kutuları en son işlem olarak kolilere yerleştirmeniz germekte.