Yavuz Sultan Selim Köprüsü hangi şirketin?

İçindekiler:

  1. Yavuz Sultan Selim Köprüsü hangi şirketin?
  2. Yavuz Sultan Selim Köprüsü geçiş ücreti nasıl ödenir?
  3. Yavuz Sultan Selim Köprüsü cezası nereye ödeniyor?
  4. Yavuz Sultan Selim Köprüsü geçiş ücreti tek yön mü?
  5. Yavuz Sultan Selim Köprüsü kaç yıllığına verildi?
  6. Üçüncü köprü kime satıldı?
  7. Avrasya Tüneli cezaları nereye ödeniyor?
  8. Osman Gazi Köprüsü geçiş ücreti gidiş dönüş mü?
  9. Kuzey Marmara otoyolu nereden başlıyor nerede bitiyor?
  10. 3 köprü geçiş ücreti nereye ödenir?
  11. Osmangazi Köprüsü kaç yıl yap-işlet-devret?
  12. Osmangazi Köprüsü kime satıldı?
  13. Köprü kime satıldı?

Yavuz Sultan Selim Köprüsü hangi şirketin?

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyulu'nu, IC İçtaş İnşaat–Astaldi konsorsiyumu inşa etti. Köprü, 2016 yılının ikinci yarısında hizmete sunuldu. İşletme aşamasında ortaklık yapısında önemli bir değişiklik yaşandı. İtalyan Astaldi, bir süre önce hisselerini IC İçtaş'a devretti ve projeden çekildi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü geçiş ücreti nasıl ödenir?

Gişesiz Otomatik Geçiş sistemini, OGS ve HGS ile kullanabilirsiniz. Gişeli Geçiş sisteminde ise OGS ve HGS kullanımının yanında Nakit / Banka Kartı / Kredi Kartı ile ödeme yapabilirsiniz. OGS ve HGS etiketiniz yok ise Nakit / Banka Kartı / Kredi Kartı ile ödeme yapabilmek için bilet almayı unutmayınız.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü cezası nereye ödeniyor?

Ziraat Bankası A.Ş. veya Halkbank şubeleri ile bu bankaların internet bankacılığı sistemlerinden de ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü geçiş ücreti tek yön mü?

Yavuz Sultan Selim Köprüsü gidiş dönüş ücreti olarak ayrı ayrı olacak şekilde ödenmektedir. Sürücüler köprüden her geçişlerinde ödeme yapmak zorundadırlar. Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden geçerken 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ndeki gibi yalnızca tek yönlü geçiş ücreti alınmamaktadır.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü kaç yıllığına verildi?

Ancak yandaş gazetelerden Yeni Şafak'ın yazarı Mehmet Acet, 12 Haziran'daki yazısında “Yavuz Sultan Selim Köprüsü, 6 yıl sonra işletmesi bitecek ve devletin malı olacak.” ifadelerini kullandı.

Üçüncü köprü kime satıldı?

China Merchants Expressway, CMU, Zheijiang Expressway, Jiangsu Expressway, Sichuan Expressway ve Anhui Expressway'nin oluşturdukları fonun, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu'nun yüzde 51'ini 659,13 milyon dolara alacakları bilgisi kamuoyu ile paylaşıldı.

Avrasya Tüneli cezaları nereye ödeniyor?

İhlalli geçiş ödemelerinizi nakit olarak, banka hesabınız üzerinden veya kredi kartınız vasıtasıyla anlaşmalı bankaların şubelerinden veya mobil ve internet bankacılığı uygulamaları aracılığı ile gerçekleştirebilirsiniz.

Osman Gazi Köprüsü geçiş ücreti gidiş dönüş mü?

Osmangazi Köprüsü gidiş dönüş ücreti ayrı ayrı alınıyor. Yani çift yönlü geçiş sistemi uygulanıyor.

Kuzey Marmara otoyolu nereden başlıyor nerede bitiyor?

Kuzey Marmara Otoyolu'nun trafiğe açık güzergahı İstanbul'un Avrupa yakasında Silivri ilçesi Kınalı kavşağından başlayarak, İstanbul Havalimanı bağlantı yolları da dahil olmak üzere, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne bağlanan Eyüp ilçesi Odayeri semtinde sona ermektedir.

3 köprü geçiş ücreti nereye ödenir?

İLGİLİ KURUMLAR. Otoyol Yatırım ve İşletme A.Ş. tarafından geçiş ücretleri ve ceza tutarlarına ilişkin ödeme kanallarımız yalnızca Ziraat Bankası ve QNB Finansbank şubeleri, igs.otoyolas.com.tr internet adresi veya Otoyol A.Ş. Mobil Uygulama'dır.

Osmangazi Köprüsü kaç yıl yap-işlet-devret?

yüklenici firmaya yapimtişletme toplam 22 yıl 4 ay (15.07.2035) tarihine kadar işletme hakkı tanınmıştır. 2013 tarihindeki döviz kuru olarak maliyeti 1 Milyar 300 Milyon Dolar olan (TL olarak 2 Milyar 355 Milyon) Osmangazi köprüsü için işletici firmaya hazine tarafından 40 bin araç geçişi garanti verilmiştir.

Osmangazi Köprüsü kime satıldı?

ile İtalyan inşaat devi Astaldi S.P.A.

Köprü kime satıldı?

Haberler / EKONOMİ Boğaz köprüleri ve otoyolları özelleşti Köprü ve otoyolların 25 senelik kullanım hakkı 5.72 milyar dolara Koç ve Ülker grubunun oldu.