Ege'deki deprem kaç şiddetinde?

İçindekiler:

  1. Ege'deki deprem kaç şiddetinde?
  2. Ege Denizi'nde saat kaçta deprem oldu?
  3. İzmir Ege'de deprem oldu mu?
  4. Egede deprem can kaybı var mı?
  5. Ege Denizi'nde deprem nerede oldu?
  6. 62 şiddetinde deprem nerede oldu?
  7. Izmirde deprem can kaybı var mı?
  8. 6 2 deprem nerede oldu?
  9. Ege Üniversitesi depremden etkilendi mi?

Ege'deki deprem kaç şiddetinde?

2020 Ege Denizi Depremi, günü Türkiye saati ile 14.51'de, merkez üssü Yunanistan'ın Sisam Adası açıklarında Türkiye'nin İzmir ilinin Seferihisar ilçesine 23 km mesafede bulunan, yerin 16,5 km altında 6,9 Mw büyüklüğünde meydana gelen ve yaklaşık 16 saniye süren depremdir.

Ege Denizi'nde saat kaçta deprem oldu?

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, bugün saat 12.14'te merkez üssü Ege Denizi olan Muğla'nın Datça ilçesinin 28.22 kilometre açığında 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 21.83 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem, hafif şekilde hissedildi.

İzmir Ege'de deprem oldu mu?

Ege Denizi'nde İzmir'in Karaburun ilçesi açıklarında 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinden yapılan bilgilendirmeye göre, Ege Denizi'ndeki sarsıntı, saat 03.48'de ve 21,95 kilometre derinlikte gerçekleşti.

Egede deprem can kaybı var mı?

Vali Tuna, yaptığı açıklamada, depremin merkezinin Ege Denizi olduğunu bildirdi. Depremin İstanbul ve İzmir'den de hissedildiğini bildiren Tuna, ''Şu anda herhangi bir yaralanma ya da can kaybımız yok.

Ege Denizi'nde deprem nerede oldu?

Ege Denizi'nde, Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında, 29 dakika arayla iki deprem meydana geldi. 4.0 büyüklüğündeki ilk depremin ardından 3.6 büyüklüğünde ikinci bir sarsıntı daha yaşanırken ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı yaşanmadı.

62 şiddetinde deprem nerede oldu?

Ege Denizi'nde, Bozcaada açıklarında 6.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden alınan bilgiye göre, Ege Denizi'nde, Bozcaada'nın 50 kilometre açıklarında, saat 16.16'da, 6.2 büyüklüğünde orta şiddette deprem oldu.

Izmirde deprem can kaybı var mı?

İzmir depreminde hayatını kaybedenlerin sayısı 114'e yükseldi. Yaralı sayısı 1035 olarak açıklandı. En büyük hasarı alan Bayraklı ilçesinde arama-kurtarma çalışmaları sonlandırıldı. AFAD, 30 Ekim'de İzmir'i vuran 6.9 büyüklüğündeki deprem sonrası hayatını kaybedenlerin sayısının 114'e çıktığını duyurdu.

6 2 deprem nerede oldu?

Ege Denizi'nde Bozcaada açıklarında meydana gelen 6,2 büyüklüğündeki deprem, Trakya'da da hissedildi. Bozcaada'nın 50 kilometre açıklarında, 16.16'da meydana gelen 6,2 büyüklüğündeki deprem, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'da da hissedildi.

Ege Üniversitesi depremden etkilendi mi?

EGE ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDE OLAĞANÜSTÜ HAL! İzmir'de meydana gelen 6,8 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından Ege Üniversitesi Hastanesi'nde sıkıyönetim ilan edildi. ... Depremin ilk açıklanan bilançosunda 12 can kaybı 522 yaralı olduğu ifade edildi.