Apple TV Kumanda Nereden Alınır?

İçindekiler:

  1. Apple TV Kumanda Nereden Alınır?
  2. Apple TV kumandası nasıl açılır?
  3. Apple TV kumanda ne işe yarar?
  4. Apple TV kumandası nasıl şarj edilir?
  5. Apple TV kumanda pili nasıl değiştirilir?
  6. Apple TV kumanda pili hangisi?
  7. Siri Remote nedir?
  8. Apple TV nasıl sıfırlanır?
  9. Apple TV uygulaması ne işe yarar?
  10. Apple 4K TV ne işe yarar?
  11. Apple TV nasıl kapanır?
  12. Apple TV nasıl açılır?

Apple TV Kumanda Nereden Alınır?

Apple Online Store'dan, Apple Store'dan veya başka bir satıcıdan Apple TV'niz için yeni bir kumanda satın alabilirsiniz. Dilerseniz Apple TV'nizde ağ tabanlı bir uzaktan kumanda kullanma hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Apple TV kumandası nasıl açılır?

Apple Remote'unuzu Apple TV'nize bağlayın. Apple Remote'unuzdaki Menu düğmesini ve Sağ düğmeyi altı saniye boyunca basılı tutun. Ardından, Apple TV'nizde bir uzaktan kumanda simgesinin üstündeki Bağlantı işaretini bulun.

Apple TV kumanda ne işe yarar?

Denetim Merkezi'ndeki Apple TV Remote'u kullanarak Apple TV'nizi veya AirPlay 2 uyumlu akıllı televizyonunuzu iPhone, iPad ya da iPod touch'ınızla denetleyebilirsiniz.

Apple TV kumandası nasıl şarj edilir?

Lightning kablosunun bir ucunu Apple TV Remote'un alt tarafındaki Lightning kapısına takın. Kablonun diğer ucunu bir bilgisayarın USB kapısına veya bir Apple USB güç adaptöründeki (ayrı satılır) USB kapısına takın. Apple TV Remote'un tamamen şarj olması yaklaşık üç saat alır.

Apple TV kumanda pili nasıl değiştirilir?

Apple Remote'unuzdaki pili değiştirme
  1. Apple Remote'unuzun arkasında yer alan pil bileşenini bulun.
  2. Madeni bir para kullanarak, açılana kadar pil kapağını saat yönünün tersine doğru çevirin.
  3. Eski pili çıkarın.
Daha fazla öğe...

Apple TV kumanda pili hangisi?

Apple Remote'unuz (alüminyum) varsa Madeni bir para kullanarak, açılana kadar pil kapağını saat yönünün tersine doğru çevirin. Eski pili çıkarın. Artı taraf üstte kalıp size doğru bakacak biçimde, yeni CR2032 veya BR2032 lityum 3V düğme pili (çoğu elektronik eşya mağazasında ve eczanede bulunur) yerleştirin.

Siri Remote nedir?

Siri Remote Apple tarafından geliştirilen ve pazarlanan uzaktan kumandadır. 'te CEO Tim Cook tarafından Apple Keynote Address'de 4. Nesil Apple TV ile birlikte yayınlandı. ... Cihaz, orijinal Apple Remote'nin halefidir.

Apple TV nasıl sıfırlanır?

Apple TV'yi sıfırlayıp yazılımını güncelleme
  1. Apple TV'de Ayarlar'ı açın.
  2. Sistem > Sıfırla'ya gidin, sonra Sıfırla ve Güncelle'yi seçin. Bu seçenek seçildiğinde Apple TV'niz fabrika ayarlarına döndürülür, tüm ayarlar ve bilgiler silinir ve en son tvOS sürümüne güncellenir.

Apple TV uygulaması ne işe yarar?

Apple TV uygulaması, titizlikle hazırlanmış muhteşem seçkileriyle size üst düzey bir TV izleme deneyimi sunuyor. Üstelik favori Apple aygıtlarınızda, akıllı TV'lerde, oyun konsollarında ve daha pek çok yerde sizinle.

Apple 4K TV ne işe yarar?

iPad Pro'ya da güç veren, çığır açıcı A10X Fusion çipe sahip Apple TV 4K, canlı bir 4K HDR deneyimi sunuyor. Dolby Vision ve HDR10 desteği, kullanıcıların inanılmaz görüntülere sahip TV programlarını ve filmleri herhangi bir HDR TV'de izleyebilmesini sağlıyor.

Apple TV nasıl kapanır?

Apple TV'nizi kapatma veya yeniden başlatma
  1. Siri Remote veya Apple TV Remote'unuz ile:* Denetim Merkezi'ni açmak için TV/Denetim Merkezi düğmesini üç saniye boyunca basılı tutun, ardından Uyut'u seçin.
  2. Apple Remote'unuz (alüminyum veya beyaz) ile: Oynat/Duraklat düğmesini beş saniye boyunca basılı tutun.

Apple TV nasıl açılır?

Aygıtı televizyonunuza bağlayın ve televizyonu açın Apple TV 4K aygıtında 4K HDR filmleri izlemek için HDMI 2.0 veya sonraki model bir kablo kullandığınızdan ve televizyonunuzun 4K'yı, HDR'yi veya her ikisini desteklediğinden emin olun. Ardından televizyonunuzu açın ve Apple TV'nizin bağlı olduğu HDMI girişini seçin.