Adnan Öztürk kimdir ne iş yapar?

İçindekiler:

  1. Adnan Öztürk kimdir ne iş yapar?
  2. Adnan Öztürk eşi kim?
  3. Prof Dr Adnan Öztürk Kimdir?
  4. Zeynep Öztürk Kimdir?
  5. Metin Öztürk aslen nerelidir?
  6. Prof Dr Mehmet Öztürk nereli?
  7. Bu tarz benim Melisa kimdir?
  8. Metin Öztürk kimdir nerelidir?
  9. Gazeteci Metin Öztürk nereli?

Adnan Öztürk kimdir ne iş yapar?

Adnan Öztürk (d. 1963, Düzce), Türk yönetici, mühendis, adamı ve Galatasaray Spor Kulübü eski başkan yardımcısı (2011-2013). İlkokulu Düzce Namık Kemal İlkokulunda okudu. 1982 yılında Galatasaray Lisesi'nden, 1986 yılında ise İstanbul Teknik Üniversitesi Petrol Mühendisliği'nden mezun oldu.

Adnan Öztürk eşi kim?

Vefat ve başsağlığı: Zeynep Öztürk - GALATASARAY.ORG. Kulübümüzün 9689 nolu Divan Kurulu Üyesi ve eski başkan yardımcılarımızdan Sayın Adnan Öztürk'ün eşi, kulübümüz 14754 sicil numaralı üyesi Zeynep Öztürk'ün vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.

Prof Dr Adnan Öztürk Kimdir?

Adnan Öztürk, 20 yıldır yağlı boya resim yapıyor. Selçuk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinde dekan olarak görev yaptığı 2000 yılında hobi olarak resim kursuna gitmeye başlayan ve burada 4,5 yıl akademik düzeyde ders alan Öztürk'ün, resme olan ilgisi zamanla tutkuya dönüştü.

Zeynep Öztürk Kimdir?

1983 doğumlu olan Zeynep Öztürk Etiler'de bulunan kendine ait bir butiği işletiyor. 31 yaşındaki güzel yarışmacı eskiden çok fazla kıyafet aldığını ve çok alışveriş yaptığı için annesiyle tartıştığını, butik açtıktan sonra rahatladığını söylüyor. Zeynep Öztürk burnuna estetik yaptırmış.

Metin Öztürk aslen nerelidir?

Metin Öztürk (d. ; Şişli, İstanbul), Türk iş insanı.

Prof Dr Mehmet Öztürk nereli?

Mustafa Öztürk (d. , Keşap), tefsir ve Kur'an araştırmaları alanında çalışmalar yapmış, çeşitli ilmî eserler vermiş Türk ilahiyatçı ve akademisyen....Mustafa Öztürk (ilahiyatçı)
Mustafa Öztürk
Doğum Keşap, Giresun, Türkiye
MeslekAkademisyen, yazar, araştırmacı, İlahiyatçı
EğitimMarmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi
2 satır daha

Bu tarz benim Melisa kimdir?

İşte Benim Stilim All Star yarışmacılarından Ayşegül Doğan birinci sezonda izleyicinin tanıştığı bir isimdi. 2014 yılında “Bu Tarz Benim” adlı yarışma programına katılmıştı. 1992 İstanbul doğumlu olan Ayşegül Melisa Doğan, bir butik işletiyor.

Metin Öztürk kimdir nerelidir?

Metin Öztürk (d. ; Şişli, İstanbul), Türk iş insanı....
Metin Öztürk
Kişisel bilgiler
Doğum Şişli, İstanbul, Türkiye
Yaşadığı yerİstanbul, Türkiye
Bitirdiği okulMarmara Üniversitesi İşletme Bölümü
1 satır daha

Gazeteci Metin Öztürk nereli?

Metin Öztürk, 1961 yılında İstanbul'da doğdu. Öztürk, 1985 yılında Sigortacı gazetesini çıkarmaya başladı. Öztürk daha sonra Güneş Reklamcılık olarak sigorta şirketlerinin basın danışmanlıklarını da alarak alanında bir ilki gerçekleştirdi.