YouTube için AdSense hesabı nasıl açılır?

İçindekiler:

  1. YouTube için AdSense hesabı nasıl açılır?
  2. AdSense hesabı açma ücretli mi?
  3. Google AdSense ile nasıl para kazanılır?
  4. YouTube para hesabı nasıl açılır?
  5. Adsense 1000 gösterime ne kadar veriyor?
  6. Adsense geliri ne kadar?

YouTube için AdSense hesabı nasıl açılır?

AdSense hesabı oluşturma ve bağlama
  1. YouTube Studio'da oturum açın.
  2. Soldaki menüden Para kazanma sekmesini seçin.
  3. Google AdSense'e kaydolun kartında BAŞLAT'ı tıklayın.
  4. Sizden istendiğinde YouTube hesabı şifrenizi girin ve gerekirse yeniden kimlik doğrulaması yapın.
Daha fazla öğe...

AdSense hesabı açma ücretli mi?

Hayır. AdSense'e katılım ücretsizdir. Hatta, Google sitenizde gösterdiğiniz Google reklamlarının aldığı tıklamalar veya gösterimler için size ödeme yapar. AdSense ile elde edebileceğiniz gelir hakkında daha fazla bilgi edinmek için AdSense'le gelir elde etme konulu yazımızı okuyabilirsiniz.

Google AdSense ile nasıl para kazanılır?

Adsense ile para kazanmak için sitenize ziyaretçilerin gelmesi ve bu ziyaretçilerin reklama tıklaması şarttır. Ziyaretçiler aradıkları bilgiye erişebilmek için de Google gibi arama motorlarında ulaşmak istediği bilgiye dair arama terimlerini yazarlar ve listelenen sitelere giderler.

YouTube para hesabı nasıl açılır?

Youtube'da oturum açtıktan sonra, sol menüde bulunan Kanal ve Durum özelliklerine giriş yapın. Bu kategorinin altında bulunan “para kazanma” yazısının yanındaki “etkinleştir” sekmesine tıklayın. Ekranda belirlenen şartları okuduktan sonra belirtilen adımları takip edin.

Adsense 1000 gösterime ne kadar veriyor?

Örneğin, 25 sayfa görüntülemeden 0,15 dolar tutarında bir tahmini kazanç elde ettiyseniz, sayfa BGBG'niz (0,15 dolar / 25) * 1000, yani 6,00 dolar olur. 45.000 reklam gösteriminden 180 dolar tutarında bir tahmini kazanç elde ettiyseniz, reklam BGBG'niz (180 dolar / 45.000) * 1000, yani 4,00 dolar olur.

Adsense geliri ne kadar?

Ortalama 500 kişinin web sitenizi ziyaret ettiğiniz düşünürseniz Google AdSense ile günlük 4-5 lira civarında gelir elde edebilir. Ziyaretçi sayınız arttıkça kazancınız da artar.