Son Destan dizisi ne anlatıyor?

İçindekiler:

  1. Son Destan dizisi ne anlatıyor?
  2. Son Destan kaç bölüm var?
  3. TRT 1 de son destan dizisi nerede çekiliyor?
  4. Son Destan dizisi hangi kanalda?
  5. Mevlana dizisi kac bolum?
  6. Destanın konusu nedir?
  7. Mevlana dizisi nerede çekiliyor?
  8. Mevlana dizisi çekimleri başladı mı?
  9. Konya Mevlana dizisi nerede çekiliyor?
  10. Mevlana dizisi hangi kanalda?
  11. Mevlana filmi ne zaman?
  12. Rehber Hz Mevlana nerede çekildi?
  13. Mevlana dizisi kac bölüm?
  14. Mesti Aşk Mevlana ne zaman vizyonda?

Son Destan dizisi ne anlatıyor?

Son Destan” bizi birbirimize bağlayan değerleri savunmak için savaşan bir “muhacir”in, bize kendimizi hatırlatan mücadelesinin öyküsüdür.

Son Destan kaç bölüm var?

Son Destan, 3 Ocak Salı 20.00'de TRT 1'de başlıyor! Çekimleri Mudurnu'da başlayan ve 5 bölüm olarak planlanan dizide ayrıca usta oyuncu Selçuk Yöntem, güzel oyuncu Ekin Türkmen ve son olarak Beş Kardeş dizisinde rol alan Fatih Artman rol alacak.

TRT 1 de son destan dizisi nerede çekiliyor?

SON Destan Dizisi BKM Film'in imzalı dizinin yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez oturacak. Mudurnu da çekilecek olan 6 bölümlük mini dizi olarak tasarlanan yapımda, kadın oyuncu konusunda ise henüz isim açıklanmadı.

Son Destan dizisi hangi kanalda?

Bozdağ yapım yeni bir efsaneyle geliyor. Akkız Destan'ı olarak açıklanan projenin adı daha sonra Destan olarak değiştirildi. Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman gibi dizilere imza atan Bozdağ yapım 8. yüzyılda yaşanan Türk efsanesini ekranlara getirecek. TRT 1 ekranlarında başlayacak olan dizinin kadrosu tamamladı.

Mevlana dizisi kac bolum?

30 bölümlük olacak olan dizide hangi oyuncuların yer alacağı ise merak konusu oldu. TRT'in desteklediği Kale Filmin ise yapımcılığını üstelendiği dizide Mevlana'yı genç oyuncu Kaan Yıldırım oynayacak. Timuçin Esen ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın ayrılması sonrası oyuncu kadrosunda değişiklik yapıldı.

Destanın konusu nedir?

Destanlarda olağan ve olağanüstü olaylar iç içedir. Toplumun hafızasında iz bırakmış önemli olayları anlatır. Kahramanlar olağanüstü özelliklere sahip olabilir. Genellikle, yiğitlik, aşk, dostluk, ölüm ve yurt sevgisi gibi temalar işlenir.

Mevlana dizisi nerede çekiliyor?

İlk etapta 13. Platoda ilk etapta 50 dönümlük alana 13. Yüzyıl Konya şehri inşa edilecek. Platoda çekilecek ilk proje, Hz. Mevlana'nın hayatının anlatılacağı iddialı bir yapım. Mevlana dizisinin çekileceği film platosunun yapımına Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından 'de başlandı.

Mevlana dizisi çekimleri başladı mı?

Mevlana Celaleddin-i Rumi'nin hayatını anlatan "Hz. Mevlana" dizisinin iki yıl süren hazırlık aşamasından sonra çekimlerine başlandı.

Konya Mevlana dizisi nerede çekiliyor?

Merakla beklenen Mevlana dizisi ile ilgili tüm detayları içeriğimizde bulabilirsiniz. MEVLANA DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR? Çekimleri TRT Uluslararası Konya Film Platoları'nda gerçekleştirilen TRT'nin “Hz. Mevlâna” dizisinde iki yıl süren hazırlık aşamasının ardından çekimler başladı.

Mevlana dizisi hangi kanalda?

Dizinin senaryosunu Venedik Film Festivali'nde “Geleceğin Aslanı” ödülünün sahibi Ali Aydın kaleme alıyor. Dizide Mevlâna Celaleddin-i Rumi'nin hayatı konu edinilecek. MEVLANA DİZİSİ NEREDE YAYINLANACAK, HANGİ KANALDA? Dizi TRT Dijital'de yayınlanacak.

Mevlana filmi ne zaman?

Mevlânâ filmi 2020'de vizyonda.

Rehber Hz Mevlana nerede çekildi?

"Mevlana" dizisi Konya'da çekilecek.

Mevlana dizisi kac bölüm?

30 bölümlük olacak olan dizide hangi oyuncuların yer alacağı ise merak konusu oldu. TRT'in desteklediği Kale Filmin ise yapımcılığını üstelendiği dizide Mevlana'yı genç oyuncu Kaan Yıldırım oynayacak. Timuçin Esen ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın ayrılması sonrası oyuncu kadrosunda değişiklik yapıldı.

Mesti Aşk Mevlana ne zaman vizyonda?

İran sinema sektörünün duayen isimlerinden Hassan Fathi'nin yönetmen koltuğunda oturduğu filmde Mevlânâ'yı Parsa Pirouzfar, Şems'i ise Shahab Hosseini canlandırıyor. kol ve Selma Ergeç rol alıyor. Senaryosunu Hasan Fathi ve Farhad Tohidi'nin yazdığı “Mest-i Aşk”, 2020'de vizyona girecek.