Kaynamış lahana suyu ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Kaynamış lahana suyu ne işe yarar?
  2. Lahana suyu diyeti ile kaç kilo verilir?
  3. Lahana suyu günde kaç kere içilir?
  4. Lahana suyu ile kaç günde zayıflanır?
  5. Lahana suyu günde kaç bardak içilmelidir?
  6. Lahana suyu fazla içilirse ne olur?

Kaynamış lahana suyu ne işe yarar?

Lahana suyu vücudu toksinlerden arındırır. Vücudun içerisinde zararlı atıkları vücutta defeder. Kolon kanserini önler. Kan dolaşımını düzenler ve vücuda canlılık verir.

Lahana suyu diyeti ile kaç kilo verilir?

Lahana, hızlı yağ yaktıran 7 günlük bir diyettir. Bu 7 günlük diyetin hedefi ise bir haftada 2-4 kilo arası zayıflamadır. Ancak bu diyeti uygulayarak 3-8 kilo arasında da kilo verilmektedir.

Lahana suyu günde kaç kere içilir?

Lahana yaprakları bir tencerede su ile beraber 5 ila 6 dakika kaynatılmaktadır. Kaynayan lahanalar süzülerek lahana suyu elde edilir. Kokusundan dolayı içmekte zorlanılıyorsa içerisine limon suyu eklemek mümkündür. Lahana suyu kullanımında günde 3 kez içilmesi önerilmektedir.

Lahana suyu ile kaç günde zayıflanır?

Sağlıklı ve kalıcı kilo verdiren lahana suyu kürünü, 5 gün boyunca tüketilmeli, 4 gün ara verilmeli ve 5 gün tekrar tüketilmelidir. Bu şekilde kolaylıkla toksinlerden arınmak ve zayıflamak mümkündür. Yemeklerden 1 saat önce veya yemeklerden 2 saat sonra içilmelidir.

Lahana suyu günde kaç bardak içilmelidir?

Kokusundan dolayı içmekte zorlanılıyorsa içerisine limon suyu eklemek mümkündür. Lahana suyu kullanımında günde 3 kez içilmesi önerilmektedir. Günde üç kez içilmeye 5 gün boyunca devam ettikten sonra ara verilerek tekrar lahana suyu kürüne devam edilmektedir.

Lahana suyu fazla içilirse ne olur?

Lahananın zararları ve yan etkileri Aşırı tüketimi su kaybına neden olabilir. Fazla tüketildiğinde yoğun gaz ve şişkinlik yapabilir. Lahana suyu fazla tüketildiğinde idrar yollarında tahrişe neden olabilir. İshal sorunu yaşayan kişiler lahana suyu tüketmemelidir.