The sims4 kaç TL?

İçindekiler:

  1. The sims4 kaç TL?
  2. Sims 4 ücretsiz mi?
  3. Sims CD ne kadar?
  4. The Sims 4 kaç yaş üstü?
  5. The Sims Mobile kaç yaş üstü?

The sims4 kaç TL?

Origin'de 265 TL gibi bir baz fiyat etiketine sahip Sims 4'ün tüm oyun içi içeriklerine ulaşmak için 4.575 TL gibi uçuk bir fiyat ödemeniz gerekiyor.

Sims 4 ücretsiz mi?

The Sims 4 sadece iki gün boyunca ücretsiz bir şekilde oynanabilir. Eğer oyunu almak gibi bir niyetiniz varsa bu iki günlük süreç içerisinde oyunu indirip oynayabilir, alıp almayacağınıza karar verebilmeniz kolaylaşabilir.

Sims CD ne kadar?

3.598,00 TL The Sims 4 PC CD Key ürününün 1 adet mağaza içerisinden ücretsiz kargo seçeneği ile en uygun mağaza fiyatlarını inceleyip, mağazaya git butonuna tıklayarak keyifle alışverişinizi gerçekleştirin.

The Sims 4 kaç yaş üstü?

Çocuklar arasında popüler olan oyunların bazılarında ise yaş sınırlaması şöyle; Minecraft -7 yaş, Mafia 3- 18 yaş, GTA San Andreas- 18yaş, Need for Speed Payback- 12yaş, Counter Strike- 16 yaş, PUBG-16 yaş, Diablo- 16yaş, The Sims 4- 12 yaş.

The Sims Mobile kaç yaş üstü?

Oyuncuların oyun içi grup sohbeti özelliğiyle iletişim kurmasını sağlar. 13 yaş üstü kişilere yönelik İnternet ve sosyal ağ sitelerine doğrudan bağlantılar içerir. Bu uygulama, Game Center'ı kullanır.