Acun'un uçağı kaç TL?

İçindekiler:

  1. Acun'un uçağı kaç TL?
  2. Ayla Ayça Altunkaya kimdir?
  3. Global Express XRS 2012 kaç kişilik?
  4. TC aaa kimin uçağı?

Acun'un uçağı kaç TL?

Hürriyet'ten Uğur Cebeci'nin haberine göre; ünlü televizyoncu, 16 yolcu kapasiteli Kanada imalatı Global Express XRS 2012 model uçağı Amerikalı bir şirketten 13 milyon dolara (99.5 milyon TL) satın aldı. Ilıcalı, düşük uçuş saatine sahip olan uçakla Dominik Cumhuriyeti-Türkiye arası direkt uçuş yapabilecek.

Ayla Ayça Altunkaya kimdir?

1999'da Yalova'da doğan Ayça Çağla Altunkaya, hemşirelik okulundan mezun oldu. Basketbol ile ilgilenen Ayça Çağla Altunkaya, hemşirelik okulundan mezun oldu. Şeyma Subaşı'yla olan benzerliği ile konuşulan Ayça Çağla Altunkaya, Acun Ilıcalı ile ilk kez sürat teknesinde görüntülenmişti.

Global Express XRS 2012 kaç kişilik?

Challenger 605 tipi özel jetini değiştirme kararı alan Acun Ilıcalı, 16 yolcu kapasiteli Kanada imalatı Global Express XRS 2012 model uçağı, bir ABD'li şirketten 13 milyon dolara (Yaklaşık 99.5 milyon Türk lirası) satın aldı.

TC aaa kimin uçağı?

TC-AFF tescili verilen uçak ile Acun Ilıcalı uzun uçuşlarında daha rahat seyahat etmeye başlamıştı. Uçağa MNG Jet tarafından internet sistemi Türkiye'de takıldı. TC-AAA tescilli uçağı Acun Ilıcalı Hedef Finans'a sattı.