PUBG Lite kaç GB PC?

İçindekiler:

  1. PUBG Lite kaç GB PC?
  2. PUBG Mobile Lite kaç gb ram istiyor PC?
  3. PUBG Mobile Lite bitiyor mu?
  4. PUBG Mobile Lite kaç GB yer kaplar?
  5. PUBG Mobile Lite sezon ne zaman bitiyor?

PUBG Lite kaç GB PC?

PUBG Lite kaç GB? PUBG Lite, PUBG'nin aksine çok ufak bir dosya boyutuna sahip. Bu nedenle bilgisayarınızda biraz yer olsa dahi oyunu kurup oynayabiliyorsunuz. PUBG Lite'nin dosya boyutu sadece 4 GB.

PUBG Mobile Lite kaç gb ram istiyor PC?

Windows 7, 8, 10 ile açabileceğiniz bu oyun için en az i3 bir CPU'ya sahip olmanız gerek. Bu oyunu sorunsuz açmak için bunun yanı sıra 4 GB RAM'e sahip olmanız gerekiyor. Oyunun önerdiği sistem gereksinimleri ise en az i5 bir işlemci ve 8 GB RAM olarak öne çıkıyor.

PUBG Mobile Lite bitiyor mu?

PUBG LITE sözlerinde tarihe de değindi: "Ne kadar üzülsek de plana göre PUBG LITE hizmetini 'de (UTC) sonlandıracağımızı bildirmek istiyoruz. Sonlandırma tarihine kadar, normal şekilde oyunu oynamaya devam edebilecek ve önceden sahip olduğunuz L-COIN de dahil, oyun içi kredilerinizi harcayabileceksiniz."

PUBG Mobile Lite kaç GB yer kaplar?

PUBG Mobile Lite, RAM'i 2 GB altında bulunan akıllı telefonlar için geliştirildi. RAM için 1 GB sınırı bulunuyor. Telefonun 8 GB depolama alanının olması gerekiyor. Oyunun kurulum paketi ise 400 MB.

PUBG Mobile Lite sezon ne zaman bitiyor?

Sezonu 28 Şubat'ta sona erecek. Bu tarihten itibaren oyuncular Winner Pass'tan herhangi bir şey alamayacaklar. Ödüller bölümü yeni sezon başlayana kadar kilitli kalacak. PUBG Mobile Lite 22.Sezon'un 'de başlaması bekleniyor.