No 1 kaç şarkısı var?

İçindekiler:

  1. No 1 kaç şarkısı var?
  2. No1 rapi bıraktı mı?
  3. No 1 rapçi mi?
  4. Can Bozok neden gözlük takıyor?
  5. No 1 Can Bozok Kimdir?
  6. No 1 ne zaman doğdu?
  7. No 1 rapi neden birakti?
  8. No 1 istanbul Tripten ayrıldı mı?
  9. No 1 in adı ne?
  10. Ilk rapçi kim?
  11. Can Bozok Kimdir?
  12. Can Bozok ne mezunu?
  13. No 1 ne burcu?
  14. No 1 ilk şarkısı ne zaman çıktı?
  15. Berk karadas kimdir?
  16. Şam kaç yaşında?
  17. No 1 solisti kim?
  18. No1 ismi ne?
  19. Türkçe rap nasıl ortaya çıktı?

No 1 kaç şarkısı var?

Kimsenin kimsenin elinden tutmasına gerek yok, bir el aramayın. Bütün müzik yolculuğum boyunca kendi tırnaklarımla kazıdım. Elbette yolda pek çok dost birbirimize destek olduk. Ama aslolan insanın kendi mücadelesi” diyor. 21 şarkıdan oluşan yepyeni albümü Kron1k'i yayınlayan No.1′, Dergy sayfalarına konuk ettik.

No1 rapi bıraktı mı?

Denizli'de doğmuş olan 31 yaşındaki başarılı rapçi, bazı sebeplerden ötürü müzik üretmeyeceğini açıkladı. Asıl ismi Can Bozok olan sanatçı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Selamlar, artık müzik üretmemekteyim ve sahne almıyorum. Umarım ileride bu durum değişir.

No 1 rapçi mi?

Albümünün çok beğenilmesi üzerine No.1 Rap'e devam etmeye karar verdi. 2019 yılına kadar sürekli albüm ve şarkı çıkaran No.1 Rap'i bıraktığını açıkladı. 6. No.1, babasını çok küçük yaştayken kaybetmiştir.

Can Bozok neden gözlük takıyor?

Lisede 5 kere okuldan atılmıştır.Bir 2pac hayranıdır.İlk albümü çalıntı bir mikrofonla yapılmış "Çalıntı Mikrofon"dur. Gözlerinde fotosensitif bir alerji geliştiği için gözlük takıyor olabilir küçük bir ihtimal tabiki. Ama programda gözlüğünü çıkardığı zaman göz kenarlarında kırmızı lekeler görünmekteydi.

No 1 Can Bozok Kimdir?

Can Bozok, Denizli'nin Merkezefendi mahallesinde doğmuş ve müzik kariyerine burada başlamış bir isim. Hem deli dolu hem de haylaz bir kişiliği olduğu için okulla arası hiçbir zaman iyi olmadı. 5 okuldan kovulduktan sonra eğitim hayatını yarıda bırakıp çalışma hayatına erken başlayan Bozok, bir matbaada işe girdi.

No 1 ne zaman doğdu?

(33 yıl yaşında) No.1/Doğum tarihi

No 1 rapi neden birakti?

Peki, NO 1 müziği neden bıraktı? ... NO 1 Instagram hesabı üzerinden şu paylaşımı gerçekleştirdi; “Selamlar, artık müzik üretmemekteyim ve sahne almıyorum. Umarım ileride bu durum değişir.. Malum olaylardan dolayı yazmamıştım aslında aylar önce yazmayı planladım ve yıllar önce de bu durum böyleydi bunu da söylemek gerek.

No 1 istanbul Tripten ayrıldı mı?

Türkçe rap sahnesini seri üretim şarkı ve prodüksiyonlarla uzun süredir besleyen No1, Xir, Maestro, Heja, Şam, Ashoo ve DJ Sonat tarafından 2016'da kuruldu. Öncelik olarak “Toplumsal ve Sosyal Sorumluluklar” anlayışını benimsedi. Lafını sakınmayan, sert, vurucu ve hedefe yönelik şarkı sözleriyle benzerlerinden ayrıldı.

No 1 in adı ne?

'Hiç Işık Yok' ve 'Dünya Gül Bana' şarkılarıyla tanınan No. 1 mahlaslı Can Bozok'un ardında çok uzun bir müzik geçmişi var. Önceden sadece ufak bir kitlenin dinlediği No.1, artık Türkiye'nin her yerinde herkes tarafından sevilerek dinleniyor.

Ilk rapçi kim?

Kökeni 1970'lerde özellikle Afrika kökenli insanların yaşadığı Amerika'nın kenar mahallelerine, bir diğer deyişle gettolara dayanmaktadır. Kültürel kökeni Amerika'da olmasına karşın, bilinen ilk rap parçası İtalyan Adriano Celentano'nun Prisencolinensinainciusol şarkısıdır.

Can Bozok Kimdir?

Can Bozok, Denizli'nin Merkezefendi mahallesinde doğmuş ve müzik kariyerine burada başlamış bir isim. Hem deli dolu hem de haylaz bir kişiliği olduğu için okulla arası hiçbir zaman iyi olmadı. 5 okuldan kovulduktan sonra eğitim hayatını yarıda bırakıp çalışma hayatına erken başlayan Bozok, bir matbaada işe girdi.

Can Bozok ne mezunu?

Can Bozok: Okul durumu karışık biraz. İlk başta Gazi İlköğretim Okulu'nda okudum. Sonra oradan atıldım, Servergazi'de koleje geçtim. Ondan sonra Denizli Lisesi ve Hasan Tekin Ada Anadolu Lisesi'nde okudum.

No 1 ne burcu?

No.1
Gerçek AdıCan Bozok
Doğum Tarihi19.05.1988 (33 yaşında)
BurçBoğa
EğitimLise
Medeni HaliBekar
3 satır daha

No 1 ilk şarkısı ne zaman çıktı?

Biyografi. Can Bozok namı diğer No1, 1988 Denizli doğumlu ve halen Denizli'de yaşamakta. Rap yaşantısına bundan 10 sene önce başladı. Kendi ev stüdyosunda çalışmalarını yapan No.1 ilk abümü olan Çalıntı Mikrofon'u 2005 Eylül ayında dinleyicilerin beğenisine sundu.

Berk karadas kimdir?

Gerçek adı Berk Karadaş olan Maestro, tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Küçük yaşlarda hip hop kültürüyle tanıştı. ... 2011'de dağılan grubun ardından bireysel çalışmalarına hız veren Maestro, 2013 yılında "Sokağın Rüyası" isimli ilk albüm çalışmasını piyasaya sürdü.

Şam kaç yaşında?

24 yaşında () Şamil Oymak/Yaş

No 1 solisti kim?

Can Bozok, Denizli'nin Merkezefendi mahallesinde doğmuş ve müzik kariyerine burada başlamış bir isim.

No1 ismi ne?

Can Bozok No.1/Tam adı

Türkçe rap nasıl ortaya çıktı?

Bu durum Türkçe rap'in ilk ilkel örnekleri sayılır. Türkçe rap, 1995 yılında Cartel ile Türkiye'de bilinirlik kazandı. 1995 yılında Cartel'den sonra 1996 yılında Türkiye'de kurulan ilk rap oluşumu Bursa'dan Barikat grubu oldu. 2002 yılında Barikat grubuna Türkçe Rap Müzik Ödülleri verildi.