Hilton hangi yatağı kullanıyor?

İçindekiler:

  1. Hilton hangi yatağı kullanıyor?
  2. Yatsan yatak sahibi kim?
  3. Yataş yatak en iyisi hangisi?
  4. Majestik yatak ne demek?
  5. Otel yastıkları hangi marka?
  6. Mira Coil yay sistemi nedir?
  7. Tempur kimin?
  8. Sealy yatak hangi ülkenin?

Hilton hangi yatağı kullanıyor?

HILTON DA SERTA MAJESTY DİYOR! Kesintisiz yay örgüsüyle, kesintisiz uyku sunan Serta Majesty, yıllarca bozulmadan vücudu destekler ve her uyku pozisyonunda rahat bir uyku çekmenizi sağlar. 5 yıldızlı uyku konforunu tüm müşterilerine sunmak isteyen Hilton Otelleri de, tüm otellerinde Serta Majesty yatak kullanıyor.

Yatsan yatak sahibi kim?

İZMİR kökenli yatak şirketi Yatsan, 2016'da Ortadoğu'nun en büyük özel sermaye fonlarından National Bank of Kuwait (NBK) tarafından satın alındı. Yatsan'ın CEO'su da uzun yıllar Koç Holding'te çalışan Gökalp Bahçeli oldu.

Yataş yatak en iyisi hangisi?

Peki en iyi Yataş yatak modeli hangisi diye soracak olursanız, kullananların büyük bir kısmı Yataş prestige prime ortopedik yatak olarak göstermektedir. Yataş prestige prime ortopedik yatak, döküm sünger teknolojisi ile üretilmektedir. Sert yatak sevenler için en iyi seçim diyebiliriz.

Majestik yatak ne demek?

Kesintisiz yay örgüsüyle tam anlamıyla yaylanma efekti sağlarken yıllarca bozulmaya uğramadan bedeni destekler. Farklı ağırlık noktalarını kusursuz algılar, kasların gevşemesine, kan dolaşımının hızlanmasına yardımcı olur. Ağırlığı yatağa eşit olarak dağıtarak her uyku pozisyonunda rahat etmenizi sağlar.

Otel yastıkları hangi marka?

Dikkat çekici ve cevabı merak edilen bir soru değil mi? İşte belli başlı bilinen otellerin yatak markası tercihleri: Swissôtel, Hilton, Maxx Royal, Intercontinental, Sheraton, Rixos, Wyndham gibi dünyanın en lüks otelleri Yatsan marka yatakları tercih ediyor.

Mira Coil yay sistemi nedir?

Leggett&Platt tarafından İdaş'a özel üretilen Mira-Coil yay sistemi, uyku sırasında hareket edilse bile vücudun anatomik yapısının sabit kalmasını sağlıyor.

Tempur kimin?

TEMPUR, 30 yıl önce NASA tarafından geliştirildiğinden beri süren ama yorulmak bilmeyen bir kusursuzluk arayışıyla, geceleri mükemmel uyumanızı sağlayacak şekilde tasarlanıp üretiliyor. İnovasyona dayalı bir yaklaşım güden TEMPUR, uykusuna değer verenleri çığır açan bir uyku teknolojisiyle tanıştırıyor.

Sealy yatak hangi ülkenin?

Amerika'nın 1 numaralı yatak markası Sealy, 1999 TL'den başlayan fiyatlarla Yatsan mağazalarında ve yatsan.com'da!